Aksaray'da Tekstil Üreticileri Elini Taşın Altında Koydu: 400 Depremzedeyi İşe Alacaklar

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aksaray'da Tekstil Üreticileri Elini Taşın Altında Koydu: 400 Depremzedeyi İşe Alacaklar
Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası, Aksaray Tekstil Üreticileri Konfeksiyoncular Derneği ve İŞKUR arasında geçtiğimiz günlerde yapılan 9. Aksaray Tekstil Zirvesi ve İnsan Kaynakları Platformu Toplantısında firmalar, 400 depremzedeyi işe alma taahhüdü verdi. 

 6 Şubat’ta yaşanan Kahramanmaraşlı merkezli 11 ilimizi kapsayan asrın felaketinde yaralar sarılmaya çalışılırken, Aksaray’a gelen depremzedelere tekstil üreticileri iş imkânı sunmaya başladı. 

Tekstil Üreticilerinden Anlamlı Destek

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş, yaptığı açıklamada, "Ülkemizin tarihinde yaşadığı en büyük felaketlerin başında gelen ve 11 ilimizi kapsayan deprem afeti sonunda birçok kardeşimiz memleketlerini bırakarak Aksaray’a gelmişlerdir. İş dünyası olarak depremin ilk gününden bugüne 'neler yapabiliriz kardeşlerimize nasıl umut olabiliriz' diyerek sürekli çalışmalar içerisindeyiz. Aksaray Tekstil Üreticileri Konfeksiyoncular Derneği Başkanı aynı zamanda Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Ahmet Kulak ve İŞKUR İl Müdürümüz Mahmut Akkuş’la birlikte yaptığımız 9. Aksaray Tekstil Zirvesi ve İnsan Kaynakları Platformu Toplantısında Tekstil Üreticilerimize yaşanan felaketi aktardığımızda zirveye katılan her bir firmamız tüm imkânlarını seferber ederek 400 depremzedeyi işe alma taahhüdü vermişlerdir. Bugüne kadar ülkesinin her daim yanında olan Aksaray iş dünyası bugün de üzerine düşeni fazlası ile yapmaya çalışmaktadır. Tarihimizdeki en ağır afetlerden birisini yaşarken, ülkemizin her bir ferdine büyük sorumluluk düşmektedir. Yaralarımızı hep birlikte saracak ve yeniden eski günlerimize döneceğiz. Aksaray İş dünyasının öncü kuruluşu olan Ticaret ve Sanayi Odası olarak, yapılan zirvede destek olan tüm tekstil üreticilerimize teşekkür ediyor, depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz” dedi. Haber Bülteni


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Jandarma Kontrollerinden Kaçamayan 314 Şahıs YakalandıÖnceki Haber

Jandarma Kontrollerinden Kaçamayan 314 Ş...

Asü’lü Akademisyenler Osmaniye’de Hasar Tespit Çalışmaları YaptıSonraki Haber

Asü’lü Akademisyenler Osmaniye’de Hasar...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar