“Biz Her Zaman Esnaflarımızın Yanındayız”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
“Biz Her Zaman Esnaflarımızın Yanındayız”
AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Milletvekili Cengiz Aydoğdu ile Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti.

AK Parti İl Başkanlığı Sanayi sitesinde yaptıkları ziyaret ile ilgili yazılı bir açıklama yaptı. İl Başkanı Altınsoy ve Milletvekili Cengiz Aydoğdu’nun katıldığı ziyaretler ile ilgili yapılan açıklamada taleplerin çözümü için ilgili yerlere iletildiği mesajı verildi.

Açıklamada İl Başkanı Altınsoy “Biz her sabah güne Bismillah deyip başlıyor ve ilk işimiz esnaf ve vatandaşlarımız ile selamlaşmak oluyor, güne öyle başlıyoruz. Bizler esnaflarımızı şu ya da bu esnafı diye sınırlandırmıyoruz. Sanayi esnafı da bizim esnafımız, mahalle bakkalı da bizim esnafımız. Hepsi bizim için çok önemli. Esnaflarımız ekonomimizin kılcal damarlarıdır. Her biri istihdamları, ekonomik dönüşümü ile ilimize büyük ölçüde destek sağlıyorlar. Onların sıkıntılarını dertlerini dinliyor çözülebilecek olan varsa ilgili kurum ve kuruluşlarla görüşüyoruz. Bu görüşmelerimiz sadece bir ziyaret değil, hazırlamış olduğumuz ve Genel Merkeze göndermiş olduğumuz raporlarda sorunlarına yer verdiğimiz görüşmelerdir. Biz bu talepleri ya da sorunları Sayın Cumhurbaşkanımıza ve ilgili bakanlarımıza iletiyor, çözümü konusundaki süreci takip ediyoruz. Biz her zaman esnaflarımızın yanındayız” ifadelerine yer verdi.

“Modern Bir Yere Taşınacak”

Milletvekili Aydoğdu ise “Esnafımızın derdi her zaman bizim derdimizdir. Sanayi Sitesinde hizmet veren esnaf ve çalışanlarla bir araya geldik. Onlarla istişareler gerçekleştirdik. Bu istişareler ilimize vereceğimiz hizmetin kalitesini artırma adına büyük önem arz ediyor. Aksaray istişarelerle gelişen, hizmet anlayışını bu yönde belirleyen bir ilimiz. İnşallah bu anlamda önemli işlere imza atacağız. Tabi bu sanayi sitemiz yeni ve daha modern bir yere taşınacak. Taşındıktan sonra esnaflarımız daha geniş alanda daha kaliteli hizmet verecekler” dedi. Haber Bülteni


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tarımda Yeni Önlemler Devreye Giriyor: Bir Yıl Ekilmeyen Tarla KiralanacakÖnceki Haber

Tarımda Yeni Önlemler Devreye Giriyor: B...

Ebay Gittigidiyor'u Kapatarak Türkiye'den ÇekiliyorSonraki Haber

Ebay Gittigidiyor'u Kapatarak Türkiye'de...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar