İnce Aksaray’dan Seslendi: “Millete Yalan Söylediler”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, partisinin il binasının açılış törenine ve bir dizi ziyarete katılmak üzere Aksaray’a geldi. Aksaray’da basın mensuplarıyla görüşen İnce muhalefet ve iktidarın değişmesi gerektiğine işaret etti.

Aksaray ziyaretinde, bir otelin toplantı salonunda basın mensuplarıyla bir araya gelen Memleket Partisi (MP) Genel Başkanı Muharrem İnce, yaptığı konuşmasında önce basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayarak, yüzde 70'i tarım ve hayvancılıkla uğraşan Aksaray'da bulunmaktan mutlu olduğunu dile getirdi. İnce “Ne yazık ki Türkiye’de tarım ve hayvancılık çok zor durumda. AK Parti’nin bir kalesi olan Aksaray’da belediyeyi, milletvekillerini vermelerine rağmen hala su probleminin çözülmemiş olması büyük bir ayıptır. Bütün yolların kesişim noktasında olan Aksaray’da hala demiryolu ve havaalanı probleminin çözülmemiş olması seçilmişlerin ayıbıdır” dedi. Aksaray'daki nitelikli eleman sorununu çözebilmek için Memleket Partisi olarak, buralarda "yetenek merkezi" kuracaklarını ifade eden İnce, "Sanayimizin ihtiyaç duyduğu kalifiye elemanları burada yetiştireceğiz" diye konuştu.

"Ülke Ekonomisi Perişan" Dedi Bakan Nebati'ye Seslendi!

“Millete yıllara yalan söylediler” diyen İnce, “Şu anda iğneden ipliğe her şeyin fiyatı artıyor, Türkiye’de bir tek şeyin fiyatı düşüyor, o da Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığının fiyatı. İktidarın yaptığı bu kötülüğü dış güçler bile yapamaz. Görüyorsunuz ülkenin ekonomisi perişan durumdadır. Niye? Sayın Nebati’ye bir çift sözüm var, gözlerimdeki ışığı gördüğünüz mü? diyor, ben gözlerinde bir ışık göremedim, ama milletin çalınan rızkını gördüm” ifadelerini kullandı.

“Terörün Her Türlüsünü Kınayacaksın”

Memleket Partisi’nin hedeflerini anlatan İnce, "Parti olarak bizim 6 tane ilkemiz var. Atatürk'ü tartışan, eleştirenle ve problemi olanla bizim işimiz olmaz. Terörün her türlüsünü kınamak şartıyla PKK, IŞID ve FETÖ aklınıza ne geliyorsa. Bunların hepsini kınayacaksınız, bizim işbirliği yapmamız için. Rant elde etmeyeceksiniz ve ayrımcılık yapmayacaksınız. Biz ne Cumhur ne de Millet İttifakı diyoruz. Biz 50 artı 1 almak için var gücümüzle çalışacağız. Seçime 3 ay kala bakarız, konuşuruz. Bu iktidarı göndermek için gerekeni yaparız, ama biz tek başına iktidar olacağız. Bu iktidardan da bu muhalefetten de kurtulacağız" şeklinde konuştu.

“Cumhurbaşkanı İyileri Söylüyor Kötülerde Kaytarıyor”

Toplantının ardından tarihi Ulu Cami’de Cuma namazı kılan Memleket Partisi (MP) Genel Başkanı Muharrem İnce, İl Başkanı Hamit Bakar ve partililer birlikte Ankara Caddesi'ndeki Memleket Partisi Aksaray İl Başkanlığı binası önüne kadar esnaf ve vatandaşları selamlayarak geldi.

Partisinin il ve merkez ilçe başkanlıkları binasının açılışını yapan ve burada yaptığı açıklamada, “Değerli basın mensupları siz de gördünüz, esnaf kan ağlıyor” diyerek sözlerine başlayan İnce, “Elektrik artarsa, doğalgaz artarsa, mazot uçmuş, benzin uçmuş dolayısıyla maliyetler uçmuş. Türkiye’nin acilen Türkiye’yi yönetenlerin aklını başına alması gerekiyor. Eğer bu kış, çiftçi gübre atamazsa verim iyice düşecek. Seneye yaza görün bakın, ekmek kaç para olacak. Yani insanları kandırmakla olmak olmaz bu iş. ‘Faizi düşürdük’ diyorlar hikâye. Git bankaya, gör krediyi kaçtan çekiyorsun. İnsanlara yalan söylüyorlar yalan. İktidarın fiyat artışlarından sorumlu olarak 5 marketi gösteriyor, muhalefet de marketlere mektup yazıyor. İkisi de sorunu kavramamış. Sorunlarımız, ekim alanlarının azalması. Çiftçilerimiz ekmiyor, pahalılık ondan geliyor. Kuraklık da eklenince pahalılık oluyor. Ben şunu söylüyorum en karanlık andan itibaren aydınlık başlar. Yapılacak bir şey var, o da önümüzdeki seçimde Recep Tayyip Erdoğan’ı torunlarının yanına göndermek ve emekli etmek. Ne bu iktidarla olur ne de bu muhalefetle olur. Başkomutanım diye hava atıyor, Hatay’da bir şehit oluyor, haberi Hatay Valisinden yapıyor. İyi bir şey olduğu zaman açıklamayı kendisi yapıyor, kötü bir şey olduğu zaman açıklamayı başkası yapıyor kısacası kaytarıyor. Onun için sloganımız ‘Ne Cumhur ne Millet İttifakı, tek çözüm Memleket Partisi’” ifadelerini kullandı.

Genel Başkan İnce, konuşmasının ardından kurdeleyi keserek partisinin il başkanlığının açılışını gerçekleştirdi. Haber: Kemal Onur Atalay

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Teknolojik Besi İnekleri Hayal DeğilÖnceki Haber

Teknolojik Besi İnekleri Hayal Değil

Aile Hekiminin Eşi De Covid’e Yenik DüştüSonraki Haber

Aile Hekiminin Eşi De Covid’e Yenik Düşt...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar