Karaüzüm Aksaray’ın Makus Tarihini Değiştireceğiz

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Resul Karaüzüm İYİ partiden Milletvekilliği A.Adaylığını açıkladı.

 Her şeyi dış güçlere bağlayan bu ucube sistemi Aksaray’ın makûs talihini değiştirmek için yola çıktık.

İYİ Parti İl basında Resul Karaüzüm Milletvekili aday adaylığı için düzenlenen basın açıklamasına İYİ Parti İl Başkanı Cumali Asal, Merkez ilçe Başkanı Osman Yılmaz, Milletvekili Ayhan Erel, Kadın ve gençlik kolları başkanları, parti yönetim kurlu üyeleri ve basın mensupları katıldı.

Yılmaz “Mutluyuz Aynı Günde 2 Milletvekili Aday Adayımızı Sizlerle Buluşturduk”

Yoğun katılımın olduğu adaylık açıklamasında konuşan Merkez ilçe başkanı Yılmaz “Aynı gün içinde Partimizden İkinci Milletvekilliği adaylığı açıklaması için bir aradayız Mali Müşavir olan Resul Karaüzüm’e çıkmış olduğu bu yolda başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcısı olsun” ifadelerine yer verdi.

Asal “Partimize Artarak Devam Eden Bir Teveccüh Var”

İl Başkanı Asalda yaptığı konuşmada “Partimize artarak devam eden teveccühe hepiniz şahit oluyorsunuz İl kongremizde partimize katılım sağlayan Mali Müşavir Resul Karaüzüm’ün Milletvekilliği aday adaylığı açıklamasında bir aradayız kendinse başarılar diliyoruz. Tüm milletvekili aday adaylarımızın yanında olarak sizlerle daha çok buluşacağız” açıklamasında bulundu.

Aksaray’ın 20 Yıldır Çözülemeyen Sorunlarını Da Mı Dış Güçler Yaptı

Karaüzüm “bu Harami düzeni yıkmak ve bu ucube sistemi değiştirmek zehir tacirlerinin elinde bulunan gençlerimizi uyuşturucu baronların elinden kurtarmak için her şeyi dış güçlere bağlayanları hukuksuzluğu adaletsizliği ortadan kaldırmak için Şehrimizin makûs talihi değiştirmek için cesur yürekli insanlarla birlik ve beraberlik içinde çıktığımız bu yola değişim için çıktık. Şimdi ben buradan soruyorum, Aksaray’ın 20 yıldır beklediği Tren yolunu damı dış güçler engelledi, Ortaköy ilçe yolunun yapılmamasını damı dış güçler yaptırmıyor. İşsiz gençlerimizin umudunu çalanlar damı dış güçler Aksaray’ın makus talihini sadece cesurlar değiştirir diyoruz.”

Eskisiyle Yenisiyle Biz Biriz Beraberiz

Milletvekilliği adaylık açıklamasına sembolik bir seçim sandığı ile gelen Karaüzüm “Bu sandık bizim değişimizin anahtarı”  Bu sandığa atılan her oyu mevcut siyasi iktidar oyunuzu bir kâğıt parçasından ibaret görüyor, fakat biz bunu böyle görmüyoruz. Biz bu oyları sandığa atan insanların dertlerine, sorunlarına, kahırlarına, her anında yanında olmamız gerektiğini düşünüyor ve o insana değer veriyoruz.  Değişim İYİ ve cesur insanların katlanarak büyüyerek olacak biz bu sandıkta hep birlikte el ele omuz omuza yan yana olacağız. Bakınız Aday adalığı açıklamamızda partimizin İl ilçe gençlik kadın kolları başkanlarımız yönetim kurlu üyelerimiz burada Milletvekilimiz ki kendiside fiili Milletvekili aday adayı olmasına rağmen yanımızda bulunuyor. Bu partiyi başka partilere benzetmeyin bizde bir iç çekişme yok, bizler eskisi yenisiyle biriz bütünüz kongremizde bunu herkese gösterdik Aksaray’ın bütün ilçeleri teşkilatımız il başkanımıza emanet Biz teşkilatımıza emanetiz Aksaray sizlere emanet Gençlik kolları başkanım sandıklarda size emanet. Sen olursan değişim olur diyen Karaüzüm  değişimi sadece cesurlar yapar açıklamasında bulundu.”

Milletvekili Erel “İYİ Partinin İktidar Ayak Sesleri Duyuluyor “

Bugün biz iki bayramı ve Toyumuzu birlikte yaşıyoruz diyen Milletvekili Ayhan Erel, Zafer partisi il başkalığından istifa ederek partimize katılan ama öncesinde gönül ülkü ve dava birliği yaptığımız çok değerli kardeşim Resul Karaüzm Bey partimizden aday adalığını açıklıyor. Öncelikle hayırlı uğurlu olsun Allahlım mahcup etmesin biz bir aileyiz. Birçok partide görülmeyen bir tabloyla karşınıza çıkıyoruz, Aday adaylarımızın yanında olmak bana mutluluk veriyor gelecek günlerde yine Aksaray’ın mümtaz mahiyetleriyle aday tanıtımlarında birlikte olacağız bu tablo gösteriyor ki İYİ partinin iktidara gelişinin ayak sesleridir” açıklamasında bulundu.  Haber: Harun Atalay


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aksaray Belediyesi İtfaiye Aracı Kaza Yaptı: 6 İtfaiye Eri YaralandıÖnceki Haber

Aksaray Belediyesi İtfaiye Aracı Kaza Ya...

16 Yıl Önce Kapanan Adliye Teşkilatının Yeniden Kurulmasını Talep EttiSonraki Haber

16 Yıl Önce Kapanan Adliye Teşkilatının...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar