Kaşlı: "Şehitlerimiz Ve Gazilerimiz Milletimizin Yegâne Dayanakları Ve Güçleridir"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kaşlı: "Şehitlerimiz Ve Gazilerimiz Milletimizin Yegâne Dayanakları Ve Güçleridir"
MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, 19 Eylül Gaziler Günü için mesaj yayımlayarak, "Şehitlerimiz ve gazilerimiz, milletimizin asırlarca dimdik ayakta durmasının yegâne dayanakları ve ikamesi olmayan güçleridir" dedi.

MHP Milletvekili Ramazan Kaşlı, 19 Eylül Gaziler Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı. 19 Eylül'ün Mustafa Kemal Atatürk'e "Gazi" unvanının verildiği tarih olduğunu ve bu tarihin Gaziler Günü olarak kutlandığını hatırlatan Kaşlı, Türk milletinin en önemli unsurlarından birinin şehitlerimizin kanları ve gazilerimizin fedakârlıkları olduğuna vurgu yaptı.

 

"Gazilik Adam Gibi Adam Olanların Unvanıdır" 

Gaziler Günü'nün büyük bir öneme sahip olduğunu belirten Kaşlı, "Gazilik, şahadeti göze almış, hayatını hiçe saymış, haysiyetli duruşuyla dünyaya nam salmış adam gibi adam olanların unvanıdır. Kolunu verse de vatanını vermeyen, bacağını kaybetse de bayrağını kaybetmeyen, bir gözünden olsa da haine ve zalime boyun eğmeyen gazilerimiz; istiklal muhafızları, istikbal müjdecileridir. Vatanımızın birliğini korumak, dirliğini sağlamak ve esenliğini devam ettirmek amacıyla; canlarından vazgeçmeye niyetlenmiş kahraman gazilerimizin ortaya koyduğu göz kamaştırıcı fedakârlıkların, her fırsatta hatırlanması ve hatırlatılması milli bir sorumluluk olarak görülmelidir" dedi.

 

"Şehitlerimiz ve Gazilerimiz, Milletimizin Yegâne Dayanakları ve İkamesi Olmayan Güçleridir" 

"Şehit ve gazilerimizin emanetlerini zedelemeden, hatıralarını lekeletmeden muhafaza etmek herkesin en temel sorumlulukları arasındadır" diyen Kaşlı, "Unutulmasın ki, şehit ve gazilerimizin mücadeleleri olmasaydı, onların iman dolu göğüsleri milli heyecanla çarpıp kanlı ve vahşi emellere dayanmasaydı felaketlerin büyüyen girdabı her değerimizi, her mirasımızı acıklı şekilde yutacak ve yok edecektir. Şehitlerimiz ve gazilerimiz, milletimizin asırlarca dimdik ayakta durmasının yegâne dayanakları ve ikamesi olmayan güçleridir" ifadelerini kullandı. Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere vatan için can veren şehitlerimize ve ebediyete intikal eden gazilere rahmet dileyen Vekil Kaşlı, "Hayatta olan gazilerimize de sağlıklı bir ömür, halen tedavi altında bulunan gazilerimize ise acil şifalar temenni ediyorum" açıklamasında bulundu. Haber Bülteni


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aksaray TEMA Gönüllülerinden Çöp Toplama EtkinliğiÖnceki Haber

Aksaray TEMA Gönüllülerinden Çöp Toplama...

ESOB Başkanı Ceylan: 'Ahilikte En Temel Kural Dürüst Olmak'Sonraki Haber

ESOB Başkanı Ceylan: 'Ahilikte En Temel...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar