Kuzeyboru genç kızlara seslendi “haydi sen de sultan ol”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kuzeyboru genç kızlara seslendi “haydi sen de sultan ol”
Kuzeyboru Spor Kulübü Aksaraylı genç kızların spor yapmaya teşvik etmek ve kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla  “Sen de Sultan Ol” sosyal projesini hayata geçirdi.

Kuzeyboru Spor Kulübünden yapılan açıklamada 8- 16 yaş arası genç kızlara hitaben “8-16 yaş arası genç kızlarımızı spora, kişisel gelişime ve nihayet Sultan olmaya davet ediyoruz. Bu davetimiz senin için, geleceğin için, memleket için” diyerek seslendi.  Sosyal projenin amacının da aktarıldığı açıklamada  “Sen de Sultan Ol projemiz ile Aksaray ve çevre şehirlerdeki genç kızlarımızın akademik ve spor eğitimini profesyonel bir ekip ile buluşturarak, kızlarımızı geleceğe, geleceğimizi de emin ellere teslim edeceğiz.

30 Bin Çocuk Değerlendirilecek

Aksaray ili için şehrimizde ki 8-16 yaş arası 30.000 kız çocuğuna yetenek belirleme ve değerlendirme yapacağımız projemizde; voleybol oynamaya uygun fiziksel özellikte öğrencilerimize nitelikli eğitimler verilerek spor kültürü ile ülke çapında farkındalık oluşturacağız.

Genç kızlarımızı spor ahlakı, nitelikli akademik eğitim yolu ile özgüven sahibi bir birey olarak güzel bir geleceğe ulaştırmak bu projenin temel amacıdır” denildi. 10 yıl süreceği belirtilen proje için çalışmaların haziran ayında başlatılacağı ifade edilerek “Sen de Sultan Ol projemiz kapsamında 8-16 yaşlar arasındaki kız çocukları yetenek belirlemesi ve yönlendirmesi için belirlenen biyomotor, bilişsel ve psiko-sosyal performans testlerine tabi tutulacaktır. Bunun yanında istenilen yaş-boy uygunluk düzeyini sağlayan çocuklarda bireysel başvuru yolu ile projeye dahil edilebilecektir.

Spor okulumuz için 8-12 yaş grubu, Alt yapı için 12-16 yaş gurubu oluşturulacaktır. Daha fazla detay için web sitemizi ve sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz. Haydi, sen de bu büyük ailenin parçası ol” ifadelerine yer verildi. Haber: Dilek Eyüboğlu


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İşsizlik rakamları açıklandıÖnceki Haber

İşsizlik rakamları açıklandı

Anız yakan çiftçiler dikkat!Sonraki Haber

Anız yakan çiftçiler dikkat!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar