Nevzat Palta, Ak Parti'den Milletvekilliği Aday Adaylığını Açıkladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
2004-2014 yıllarında belediye başkanlığı yapan ve 25. Dönem AK Parti Aksaray Milletvekili olan Nevzat Palta, AK Parti'den milletvekilliği aday adaylığını ilan etti. AK Parti İl Binasında yaptığı açıklamayla adaylığını ilan eden Palta'yı, AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk, AK Parti Milletvekili A. Adayı Hüseyin Altınsoy, önceki dönem AK Parti İl başkanları ve onlarca üye yalnız bırakmadı. 

İl Binasında konuşan Milletvekili Aday Adayı Nevzat Palta, "2023 genel seçimlerinde aday adaylığımı açıklıyorum" diyerek şu açıklamalarda bulundu:

Bir İddiamız Var Ki Aday Olduk

"Kendimi tanıtmama gerek yok. Aksaray doğumluyum ilkokul, ortaokul ve lisenin bir kısmını burada okudum. Eğitim hayatıma daha sonra İstanbul'da devam ettim. Eğitim hayatımdan sonra devlet demiryollarında mecburi görev olarak baş mühendis, uzman mühendis olarak uzun yıllar çalıştım. 2002 yılında AK Parti hükümetinin kurulmasıyla beraber o zamanki Ulaştırma Bakanımız Binali Yıldırım'ın bir süre danışmanlığını yaptım. Değişik yerlerde yönetim kurulu üyeliğimiz oldu ve 2004 yılında Aksaray’a belediye başkanı oldum. Zor bir dönemdi ama hayatımın en güzel yıllarıydı. Eğer birlik ve beraberliğin olduğu bir yer varsa sonuç başarıyı getirir.

Geçmiş yıllara baktığımız zaman Aksaray’da belediye başkanlığı döneminde o dönemin milletvekili arkadaşlarımızla birlikte başarıya adım attık. Bu yola çıktığımız günden itibaren bir yarışın adımını attık, tedbir bizden takdir Allah’tandır. Bu süre içerisinde kırmadan, dökmeden, incitmeden siyasi partileri farklı olabilir ama biz bu memleketin insanlarıyız, aday olsam da olmasam da ben bu davanın adamıyım, sonuna kadar bu davayı omuzlayıp bir neferi olarak görev yaptık. Tabi ki bir iddiamız var ki aday olduk inancımız var.

Milletimiz ve cumhurbaşkanımız takdir ederse biz şehrimiz ve insanlarımız için elimizden geldiği kadar bu görevi üstlenip hizmet etmeye devam edeceğiz. Biz haktan hakikatten yana olacağız. Yaptığımız işleri geçtiğimiz dönemlerde gördünüz. Altyapısı, üstyapısı, çevresi, sanayisi ile hepsinde emeğimiz var. Şu anda sanayimizde 14-15 bin kardeşimiz çalışıyor. 280 fiili aktif olan fabrikamız devam ediyor. Bizlerin ve vekillerimizin katkılarıyla Aksaray’a çok büyük hizmetler yapıldı. Eksiğimiz var mıdır? Tabi ki vardır ama ilerleyen dönemlerde bu eksikleri telafi edeceğiz." Haber: Harun Atalay


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İşsizlik Beş Ay Sonra Tek Rakama DüştüÖnceki Haber

İşsizlik Beş Ay Sonra Tek Rakama Düştü

Aksaray'da 200 Gram Ekmeğin Fiyatı 4,5 Lira OlduSonraki Haber

Aksaray'da 200 Gram Ekmeğin Fiyatı 4,5 L...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar