OSB’de İş İnsanlarını Dinlediler

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
OSB’de İş İnsanlarını Dinlediler
AK Parti Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu ve İl Başkanı Hüseyin Altınsoy yaptıkları ziyaretler ile ilgili yazılı açıklama paylaştı.

 İş insanlarıyla OSB’de yaptıkları toplantı ile ilgili bilgi veren Milletvekili Aydoğdu “Yatırımcı iş adamlarına, yaptıkları yatırımlardan dolayı teşekkür ederim. Bu bölgede yapılan üretimler, ilimiz ekonomisine büyük katkılar sağlıyor. İşadamlarımıza kârlı, verimli, hayırlı işler diliyorum” dedi.

İl Başkanı Altınsoy ise, “Her konuda yatırımcılarımıza destek olmak için elimizden geleni yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Doğduğu diyarlara sevdalı, emeğin ve alın terinin kıymetini bilen, memleketine değer katmak için birbiriyle yarışan sanayici ve yatırımcılarımıza ilimize ve ülkemize kattıkları değer için teşekkür ediyorum. Aksaray’ın gelişmesi yatırımdadır, üretimdedir, istihdamdadır. Taş üstüne taş koyan herkesten Allah razı olsun” diye konuştu.

Vakıf ve dernek üyeleriyle de görüşen Aydoğdu ve Altınsoy yerel ve ulusal gündeme dair istişarelerde bulunduklarını kaydetti.

Vakıflarla Buluştu

Toplantı ile ilgili bilgi veren Milletvekili Aydoğdu “Sizlerin çalışmaları toplumumuz açısından büyük önem arz ediyor. Bizim medeniyetimizde vakıflar, toplum yararına çalışan dernekler çok değerlidir. Her gittiği yere toplumsal dayanışma kültürünü de taşımış bir medeniyetin evlatları olarak bu değerlerimizle dünyaya örnek olmaya devam edeceğiz. Her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi istiyoruz. AK Parti olarak kamuoyu yararına çalışan kuruluşlara her türlü desteği vermeye devam edeceğiz” dedi.

İl Başkanı Altınsoy ise  “Ülkemizi geleceğe taşıyacak proje ve politikalar, sivil toplumun temsilcilerinin nezdinde ve görüşleri ile şekilleniyor. AK Parti de bir istişare partisi olduğu için sizlerin görüş ve önerilerini almak istedik. İnanıyoruz ki birlikte alacağımız yol ile Aksaray ve ülkemiz, bölgesinde ve dünyada önemli bir konuma ulaşacaktır. Toplumun temelini oluşturan STK’ların toplum yararına çalışmalarında her zaman yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. Haber Bülteni

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Cesarete Bak! 37 Yıl 7 Ay Kesinleşmiş Hapis Cezasından AranıyorduÖnceki Haber

Cesarete Bak! 37 Yıl 7 Ay Kesinleşmiş Ha...

Aratol’da Mahalleleri Ziyaret EttiSonraki Haber

Aratol’da Mahalleleri Ziyaret Etti

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar