Tepki Çeken O KYK Yurt Hizmetleri Müdürü Açığa Alındı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Tepki Çeken O KYK Yurt Hizmetleri Müdürü Açığa Alındı
Mine Nur Uysal'ın ölümü sonrasında, Aksaray KYK kız yurdunda kalan öğrencilere ağza alınmayacak sözler söylediği iddia edilen KYK Yurt Hizmetleri Müdürü Harun Koç'un, açığa alındığı öğrenildi.

Geçmiş olduğumuz pazar akşamı bir trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Aksaray Üniversitesi öğrencisi Mine Nur Uysal için Aksaray KYK kız yurdundaki öğrenciler, tepki göstererek yetkililerden bir açıklama beklediklerini söylemişlerdi.

İddiaya göre KYK Yurt Hizmetleri Müdürü Harun Koç, kazanın yaşandığı akşam ağzında sakızıyla üniversiteli öğrencilerin karşısına geçerek, "Mine Nur'un o saatte markette ne işi var? Aşağıda kantin yok muydu? Buradan geçen araçların sebebi sizsiniz. Sizler kuyruk sallamasanız bu araçlar buradan geçmez. Bedeninizi satıyorsunuz' gibi çirkin söylemlerde bulunmuştu.

 

Yurttan Çıkmak İstemiş Ama Öğrenci Engeliyle Karşılaşmıştı

Bu sözler öğrencilerin tepkisini çekerken, Müdür Koç bir connect aracın bagajına binerek yurttan çıkmak istemiş, fakat öğrenci engeliyle karşılaşmıştı. Daha sonra yola kadar yürüyen Koç, öğrencilerle tartışma yaşamıştı. Birçok öğrenci, KYK yurdunda Koç'un kendilerine baskı yaptığını, flört etmeye çalıştığını iddia etmişti.

 

Tepki Çeken Yurt Hizmetleri Müdürü Görevinden Uzaklaştırıldı

Öte yandan geçtiğimiz gün 15 Temmuz Milli İrade Meydanı'nda toplanan 500'e yakın öğrenci Uysal'ın ihmal sonucu öldüğünü belirtirken, Müdür Koç'u da protesto etmişti.

Aksaray Valiliği, konuyla ilgili çok yönlü soruşturma yaptıklarını, Cumhuriyet Başsavcılığının soruşturma yürüttüğünü belirtmişti. KYK Yurt Hizmetleri Müdürü Koç'un görevden uzaklaştırıldığı öğrenilirken, Bakanlığın ilgili müfettişleri Aksaray'a göndereceği öğrenildi. Haber : Harun Atalay

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN
Başkan Dinçer: “2. Kılıçarslan Türbesi ve Köşkü'nü Kültürel Mirasımıza Kazandırıyoruz”Önceki Haber

Başkan Dinçer: “2. Kılıçarslan Türbesi v...

Mine Nur Uysal Dualarla Anıldı: Seni İçimizde YaşatacağızSonraki Haber

Mine Nur Uysal Dualarla Anıldı: Seni İçi...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar