© Aksaray Portal 2021

Ak Parti'nin İftar Öncesi Çat Kapı Ziyaretleri Devam Ediyor

İftar öncesi çat kapı ziyaretleri geleneksel hale getiren AK Parti İl Teşkilatı, mübarek Ramazan ayının sevincini ve coşkusunu bu yılda paylaşmaya devam ediyor.

 Aksaray’da iftar vakti öncesi çat kapı ev ziyaretlerine devam eden AK Parti heyeti; Aratol, Bahçeli, İstiklal, Bahçeli, Hamidiye (Bahçesaray), Hamidiye Kırımlı, Bayram Baba, Kalanlar, Bedir Muhtar, Kurtuluş Mahallelerini ziyaret etti.

"Bizim En Büyük Sermayemiz, İnsanların Hayır Dualarını Alabilmektir"

Ramazan ayının manevi atmosferi içerisinde vatandaşlarla daha çok bir arada olma arzusu içerisinde olduklarını ifade eden Başkan Aktürk, "Vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret ediyoruz. Seçim var diye değil, bu bizim geleneksel hale getirdiğimiz bir çalışma. Yüz yüze görüşerek onların varsa sorunlarını kendilerinden bizzat dinliyoruz. İmkânlarımız ölçüsünde çözüm bulmanın gayreti içerisinde oluyoruz. Bu ziyaretleri niye yapıyoruz, çünkü Ramazan beraberinde güzel duyguları canlandırıyor. Dertleşelim, sohbet edelim, birbirimizle olan kardeşliğimizi, bağlarımızı güçlendirelim diye de bu tür buluşmaları gerçekleştiriyoruz. Ayrıca ihtiyaçlarını ya da sorunları, sıkıntıları, bir talepleri olup olmadığını öğrenmeye çalışıyoruz bu ziyaretlerle. Bizim en büyük sermayemiz, insanlarımızın hayır dualarını alabilmektir. Onun için ziyaretlerimizde kendilerinden dualarını eksik etmemelerini de istirham ediyoruz. Amacımız, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygusu içerisinde tüm gönüllere bu manevi iklimi büyük Ramazan ayında bir nebze de olsa dokunmaktır. Ramazan ayı boyunca farklı mahallelerde yalnız, hasta ve mağdur ailelere çat kapı ziyaretler gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Onların yaşam alanlarında inşallah bir arada olacağız" dedi. Ev ziyaretleri esnasında sokaklarda karşılaştığı çocuklarla da yakından ilgilenen AK heyet, bir süre sohbet ettikten sonra kendilerine çeşitli hediyeler vererek sevindirmeyi de ihmal etmedi. Başkan Aktürk’e; yapmış olduğu ziyaretlerde Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu, Hüseyin Altınsoy, Merkez İlçe Başkanı Muammer Gür, Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat, Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Öztürk, yönetim kurulu üyeleri, mahalle başkanları eşlik etti. Haber Bülteni

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER