© Aksaray Portal 2021

Aksaray Protokolü Galericiler İle Bir Araya Geldi

Aksaray Valisi Aykut Pekmez, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Göktaş, Meclis Başkanı Fatih Tekin, Belediye Başkan Yardımcıları ve ATSO Yönetim Kurulundan oluşan heyet ilimiz Galericiler Sitesinde yer alan işletme sahipleri ile bir araya geldi.

 Galericiler sitesinde düzenlenen kahvaltı programının düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür eden Galeri sahipleri sorunların çözümü noktasında ilimiz protokolüne güvendiklerini dile getirdiler.

Toplantıda açılış konuşmasını yapan Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cüneyt Göktaş, “Başarının olduğu her yerde ortak akıl vardır. Sorunlar ve ihtiyaçlar ortak aklın gücüyle masaya yatırılır ise o şehirde başarı kaçınılmaz hale gelir. Bu anlamda bizler sürekli olarak Sayın Valimiz, Belediye Başkanımız ve ilimiz protokol üyeleri ile sektörlerimizi buluşturmaya çalışıyoruz.  Gelecek Türkiye’nin Sanayi Kentini Aksaray’da inşa edecek isek bunu hep birlikte yapacağız. Birlikte çalışacağız, birlikte proje üreteceğiz ve birlikte başaracağız. Bugün Galericilerimizin yaşadığı her sorun sıkıntı bizlerinde yaşadığı sıkıntılardır. O yüzden bizler bu sorunların çözümü noktasında da birlikte hareket ederek şehrimizin otomotiv sektöründe yaşadığı sıkıntılarına çözüm olacağız” dedi.

Birlik Çağrısında Bulundu

Başkan Yazgı ise; katılımdan dolayı Galeri Sahiplerine teşekkür ederken toplantıda yaptığı konuşmasında; “Şehri bir parça olarak değil bir bütün olarak düşündüğümüz için Başkan Mahallemizde projesini hayata geçirdik.  Belediyemizin tüm imkânları ve ekipleri ile şehrimizi buluşturuyoruz. Sorunları dinliyor ve çözümü noktasında Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımızın da söylemiş olduğu gibi ortak akılla hareket ediyoruz.  Bizler göreve geldiğimiz günden bu yana her daim iş dünyamızın ve esnaflarımızın yanında olduk.  Bu süre zarfında yapılamaz denilen onlarca projeyi Aksaray’a kazandırdık. Eğer sizler bizlerin yanında olursanız Galeri Esnafı olarak bizleri destekler bizimle hareket ederseniz inanıyorum ki galeri firmalarımızın da sorunları bir şekilde çözüme kavuşacaktır" diye konuştu. ATSO Basın

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER