© Aksaray Portal 2021

Alt Yapı Çalışmaları 11 Mahallede Sürüyor

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, Su ve Kanalizasyon Müdürlüğünün aynı anda 11 mahallede içme suyu hattı yenilemesi, kanalizasyon hattı bağlantılarının kurulması ve yağmur suyu hattı yapılması alanlarında çalışmalar sürdürüldüğünü açıkladı.

Belediyeden yapılan açıklamada “Geçtiğimiz yıl altyapıda ciddi çalışmalar yapan belediye ekipleri, altyapı alanındaki çalışmalarını son günlerde yoğunlaştı. Kalanlar, Paşacık, Cumhuriyet ve Selçuklu Mahallelerinde içme suyu hattını yenileyen ekipler; Cumhuriyet, Hacılar Harmanı, Hürriyet, Kurtuluş ve Hasas Mahallelerinde kanalizasyon çalışmalarını sürdürüyor. Altyapı hizmetlerinde yağmur suyu hattına öncelik veren ekipler, Küçük Bölcek ve Mehmet Akif Ersoy Mahallerinde yeni hat çalışması gerçekleştiriyor” denildi.

Belediye Başkanı Dinçer çalışmalar ile ilgili “Altyapı, bir şehrin olmazsa olmazlarından biridir. Şehrimizin sağlıklı ve güvenli alt yapıya kavuşması için gece gündüz demeden gayretle çalışıyoruz. Şehrimizin birçok noktasında yürüttüğümüz çalışmalarda kentin ihtiyaçları ve vatandaşlarımızın beklentileri doğrultusunda gerçekleşiyor. Altyapıya ciddi oranlarda kaynak ayırdık ve yatırımlarımızı bu minvalde sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı. Haber Bülteni

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER