© Aksaray Portal 2021

"Annelerimiz Hayat Yolculuğumuzun Rehberidir”

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Anneler Günü dolayısı ile kutlama mesajı yayınlayarak, “Annelerimiz hayat yolculuğumuzun rehberidir” ifadelerini kullandı. 

 Başkan Dinçer, Anneler Günü için bir kutlama mesajı yayınlayarak, annelerin önemine dikkat çekti. Annelerin, tüm insanlığın rehberi olduğunu ifade eden Dinçer, insanı koruyan varlığın anne olduğunu belirtti. 

“Sahiplenme Duygusunu Annelerden Daha Çok Yaşayan Yoktur”

Mesajında Dinçer, “Annelerimiz, merhametin, şefkatin, hoşgörünün, fedakârlığın ve karşılıksız sevginin timsalidir. İnsan hayatında en değerli varlık olan, her türlü fedakârlıklara ve zorluklara göğüs gererek çocuğu için kendisini feda eden annelerimiz için ne kadar hizmet etsek azdır. Sevgiye, hoşgörüye, ahlaka, erdeme ve iyiliğe dair bütün insani değerlerin temelinde anne vardır. Anne, insanı dünyaya getiren bir varlıktan öte, bir koruyucu, bir bakıcı görevi üstlenmiştir.

Annelik, hiç şüphesiz hayattaki en masum ve en güzel duygudur. Anneler, ölene dek, evlatlarının geleceği için sonsuz fedakarlık, sevgi ve şefkatle çaba gösterirler, emek harcarlar. Emeğin en kutsalı da budur. Anne, evlatlarının ilk arkadaşı, ilk öğretmeni, ilk sırdaşıdır. Onların hayattaki en güvenilir rehberi, yol göstericisidir. Sahiplenme ve koruma duygusunu annelerden daha çok yaşayan yoktur” ifadelerini kullandı. Tüm annelerin Anneler Günü’nü kutlayan Dinçer, “Yüreğinde taşıdığı sınırsız sevgi ve sabırla, değeri biçilemeyen başta aziz şehitlerimizin muhterem anneleri olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyor, sağlık, huzur ve mutluluklar diliyorum. Ahirete irtihal etmiş tüm annelerimize de rahmet diliyorum” dedi. Haber Bülteni

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER