© Aksaray Portal 2021

ATSO’DA Koçaş Dönemi Başladı

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası’nda (ATSO) yapılan yönetim kurulu seçimlerinde, turuncu listenin destek verdiği kırmızı liste 13’e karşı 17 oyla seçimi kazandı.

 Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası komite seçimlerini kırmızı listeden Ahmet Koçaş ve ekibi kazanırken, yönetim kurulu ve meclis başkanlığı için oda binasında seçim yapıldı. ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş olurken, Fatih Tekin de Meclis başkanlığına seçildi.

“Seçiminin Kazananı Aksaray Ticaret Ve Sanayi Odasıdır”

Seçimin ardından teşekkür konuşması yapan Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş, “Çok yoğun bir seçim süreci geçirdik, ama biz hep başında söyledik. Demokrasiye sandığa güvendik, işe başlarken hayırlısını diledik. Bundan sonraki süreçte kırmızı, mavi ve beyaz tertemiz bir sayfa. Bana ve arkadaşlarıma göre kazanan tek bir kişi var o da Aksaray Ticaret ve Sanayi Odasıdır. Bugün itibari ile 30 meclis üyesi arkadaşımızla birlikte Aksaray’ımızın geleceğini, sanayisine daha iyi yerlere getirmek için çalışacağız.

Biz bu yola çıkarken Aksaray’a sözümüz var dedik, yarım kalan işlerimiz var dedik. 30 meclis üyemiz ile birlikte işlerimize bakacağız. Buradan bütün üyelerimize çok çok teşekkür ediyorum. Özellikle belirtmek istediğim bir husus var turuncu listenin önderi Sayın Ahmet Kulak’a da özellikle teşekkür ederim. Son 4 gün bizim için çok ağır bir süreç oldu kendisine ve ekibine gösterdikleri destekten dolayı teşekkür ederim” dedi.

“Odamızın Kurumsallığını Daha İleri Taşımak İçin Gece Gündüz Çalışacağız”

ATSO Meclis Başkanı Fatih Tekin ise; “3 aylık uzun maratonun neticesini bugün aldık. Bugün bütün hemşerilerimiz, bütün iş insanlarımıza, bize gösterdikleri teveccühten dolayı teşekkür ederiz. Zor bir süreç geçti, sandık demokrasidir, sandığa değer vermemiz gerek. Aksaray Ticaret ve Sanayi Odamızın kurumsallığını daha ileri taşımak için gece gündüz çalışacağız” şeklinde konuştu. Haber: Celil Acar 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER