© Aksaray Portal 2021

Bakan Bayraktar'dan Sultanhanı'na Ziyaret

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Aksaray Sultanhanı ilçesinde bulunan Tuz Gölü Doğalgaz Depolama Tesisleri'ni ziyaret etti.

 Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Sultanhanı ilçesindeki Tuz Gölü Doğalgaz Depolama Tesisi'nde incelemelerde bulundu. Beraberindekilerle birlikte Sultanhanı Belediye Başkanı Fahri Solak'ı da ziyaret eden Bakan Bayraktar, Sultanhanı Kervansarayı'nda da incelemeler gerçekleştirdi.

Önce İşçilerin Bayramını Kutladı Sonra İncelemelerde Bulundu

Tuz Gölü Doğalgaz Depolama Tesisi'nde çalışan işçilerin 1 Mayıs İşçi Bayramı'nı kutlayan Bakan Bayraktar, daha sonra Sultanhanı ilçesine geçerek tarihi kervansarayı gezdi. Sultanhanı ilçesinde 3. dönem belediye başkanlığını da kazanan Fahri Solak'ı tebrik eden ve görevinde başarılar dileyen Bakan Bayraktar, daha sonra kervansaray hakkında Başkan Solak'tan bilgi aldı. Sonrasında halı restorasyonu ve tarihi halıları anlatan Başkan Solak, Bakan Bayraktar'ı bu konuda detaylıca bilgilendirirken, ikili arasındaki samimi diyalog da dikkatlerden kaçmadı. Haber: Harun Atalay

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER