© Aksaray Portal 2021

Başkan Dinçer, STK’larla Buluştu: Daha İyi Bir Aksaray İçin İş Birliğimiz Sürecek

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Sivil Toplum Kuruluş (STK) temsilcileri ile bir araya gelerek, "Şehrimizin gelişimi ve iyileştirilmesi konusunda STK’larımızla iş birliğimiz dün olduğu gibi bugün de sürecek” değerlendirmesinde bulundu.

Aksaray’da faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek temsilcileri ile görüşen Başkan Dinçer, Kent Kafe sosyal tesislerinde STK başkanlarını ağırladı.

“Belediye Olarak Şehrimizin Daha Yaşanabilir Olması İçin İş Birliğimiz Sürecek”

Belediyenin en büyük paydaşları arasında STK’ların da olduğunu ifade eden Başkan Dinçer, “Sivil Toplum Kuruluşları, toplumun çeşitli kesimlerini temsil eden birer katılımcı kuruluş. STK’lar bizlerin en büyük paydaşları arasında yer alıyor. Aynı zamanda bizim çözüm ortağımız da yine sizlersiniz. Çünkü şehrimizin kalkınması ve toplumsal refahın artması yolunda STK’larımızın rolünün büyük olduğunu görüyoruz. Belediye olarak, şehrimizin daha yaşanabilir, daha sürdürülebilir olması için iş birliğimiz sürecek” ifadelerini kullandı. Toplantıda STK Başkanları ile temsilcilerin görüş ve önerilerini dinleyen Başkan Dinçer, birlikten kuvvet doğacağını işaret ederek birlikte uyum çerçevesinde hareket etmenin önemine vurgu yaptı. Yatırım programlarını planlarken veyahut bir proje hayata geçirirken insanların ihtiyaç ve beklentilerinin dikkate alındığını hatırlatan Başkan Dinçer, konu hakkında söz alan dernek ve oda başkanlarını dinledi, toplantıya katılan ve görüş bildiren STK’lara teşekkür etti. Haber Bülteni

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER