© Aksaray Portal 2021

İYİ Parti İl Başkanı Ağır İstifa Etti

İYİ Parti Aksaray İl Başkanı Ömer Faruk Ağır istifa etti. Yaklaşık bir yıldır görevde olan Ağır, kararını sosyal medya paylaşımıyla kamuoyuna duyurdu. Ağır’la birlikte İYİ Parti Aksaray Yönetim Kurulu Üyeleri Şaban Koçaş ve Cuma Ali Bozdoğan da görevlerinden ayrıldı.

İstifa kararının geçtiğimiz hafta sonu yapılan delege seçimlerinin hemen ardından yaşanması dikkat çekti. Kongre süreçleri öncesinde gelen bu istifa, İYİ Parti’de kartların yeniden dağıtılacağını gösteriyor. Geçen yıl da Özhan Türemiş İYİ Parti İl Başkanlığından istifa etmişti. Böylece İYİ Parti, iki yıl içinde ikinci kez İl Başkanı istifası yaşadı. Ömer Faruk Ağır, Özhan Türemiş’in istifa etmesinin ardından Yönetim Kurulu tarafından seçilerek iş başına gelmişti. Yaklaşık bir yıl boyunca görevde kalan Ağır, istifasını sosyal medyadan şu sözlerle duyurdu:  “İYİ Parti Aksaray İl Teşkilatı'nın kuruluşundan beri İl Yönetim Kurulu Üyeleri olarak aktif görev aldık. 16.11.2021 tarihinden bugüne kadar da İl Başkanlığı görevini yürüttüm. Şahsım Ömer Faruk Ağır olarak İl Başkanlığı görevimden, Yönetim Kurulu Üyesi olan Şaban Koçaş ve Cuma Ali Bozdoğan arkadaşlarım ile beraber,  gördüğümüz lüzum üzerine istifa ediyoruz. Kamuoyuna saygıyla duyuruyoruz.”

İYİ Parti’de farklı kademelerde görev yapan herhangi bir isme teşekkür ve helallik içermeyen açıklama, “Gördüğümüz lüzum üzerine istifa ediyoruz” ifadesiyle de dikkat çekiyor.  Haber: Harun Atalay

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER