© Aksaray Portal 2021

Kadınlarımızın Sorununu Yine Bir Kadın Lider Çözer

Geçtiğimiz hafta içerisinde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Kadın Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcıları toplantısını gerçekleştirdi. İYİ Parti Kadın Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Elife Varlı Ankara'daki toplantıyı değerlendirdi.

Aksaray İYİ Parti Kadın Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Elife Varlı “Geçen hafta içerisinde Genel Başkanımız Meral Akşener'in katılımlarıyla düzenlenen toplantıya İYİ Parti Kadın Politikalarından sorumlu İl Başkan Yardımcıları olarak biz de iştirak ettik. Genel Merkez’de yapılan toplantıda Genel Başkanımız 81 ilden gelen Kadın Politikalarından Sorumlu Başkan Yardımcılarımızın önerilerini dinledi” dedi.

Verimli bir toplantı geçirdiklerini belirten Varlı “Genel Başkanımız Meral Akşener’in katılımlarıyla çok verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Çok mutluyuz, çok şanslıyız ki Genel Başkanımız bir kadın ve ülkemizde kadınların birbirini daha iyi anladığını çok iyi bilen bir liderimiz var” diyerek kadınların seçim sahalarında çok önemli olduğunu söyledi.

Çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunduklarını söyleyen Elife Varlı “Yaşanan ekonomik problemlerin en büyük yükünü kadınlarımız çekiyor. Akşam aile fertlerine nasıl bir yemek yapayım diye düşünen kadınlarımızın sayısı her geçen gün artarak devam ediyor. Maalesef ki kadınlarımızın her geçen gün sorunları artarak devam ediyor. Kadına yönelik şiddet başta olmak üzere, çalışan kadınlarımız ve hayatın her kesiminde mücadele eden kadınlarımız her geçen gün zorlaşan hayat koşullarıyla mücadele etmeye çalışıyor. İYİ Partili kadınlar olarak bizler inanıyoruz ki liderimiz Meral Akşener'in önderliğinde ülkemiz kadınlarının hak ettiği iyi ve güzel günler için el birliği ile bütün gücümüzle çalışacağız. Ülkemiz kadınlarını düşmüş olduğu bu zorlu cenderenin içerisinden yine İYİ Parti iktidarı kurtaracaktır” açıklamasında bulundu. Haber Bülteni

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER