© Aksaray Portal 2021

Sebze Fidesi Satışları Başladı

Aksaray Ziraat Odası Başkanlığı, 2024 sebze fidesi satışlarını gerçekleştirmeye başladı. Sebze fidesi yetiştirmek ve satın almak isteyen vatandaşlar Ziraat Odası Başkanlığına akın ediyor.

 Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak ve İl Tarım ve Orman Müdürü Nejdet Demir tarafından üreticilere organik sebze fide dağıtımı gerçekleştirildi.

"Üreten Eller Hiçbir Zaman Eksilmesin"

Sebze fidesi dağıtımında konuşan Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak, "Organik sebze fidesi satışlarımıza Ziraat Odamız bünyesinde başladık. Fide satışlarımızdan faydalanmak isteyen üreticilerimizi odamıza bekliyoruz. Üreten eller hiçbir zaman eksilmesin, bizler fide satışlarımıza devam edeceğiz. Yanlış anlaşılmasın. Çukurova, Mersin, Antalya ya da Ege’de bir yer değil burası. Yılın on iki ayı üretim yapılıyor Aksaray’da en tazesinden, en organik olanından. Alın terinin toprağı suladığı topraklar buralar. Üreten Aksaray gelişen Türkiye.2024 yılı Sebze Fide satışlarımızı ziyaret eden İl Tarım ve Orman Müdürümüz Nejdet Demir müdürümüze teşekkür ederiz. Üreticilerimizi bekliyoruz" dedi. Haber: Sedef Nazlı

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER