© Aksaray Portal 2021

Siyah- Beyazlı Ekip Galibiyet Peşinde!

68 Aksaray Belediyespor, Misli.com 3’üncü Lig 2’nci grup 9. hafta karşılaşmasında Redoks Darıca Gençlerbirliği A.Ş. ile kendi sahasında 23 Ekim Cumartesi günü saat 14.00’te Dağılgan Stadı’ndaki karşılaşmayı Halil Erdoğan yönetecek.

Lige şampiyonluk hedefiyle başlayan ancak bir türlü istediği sonuçlara ulaşamayan Aksaray Belediyespor, önceki hafta Şilespor ile oynadığı ve 1-2 önde olduğu karşılaşmadan 4-2 mağlup ayrılınca fatura Teknik Direktör Mustafa Ceviz’e kesilmiş ve Ceviz ile yollar ayrılmıştı. Ceviz’in yerine. Daha önce de kısa bir süre takımı yöneten Teknik Direktör. Cüneyt Biçer ile anlaşan Aksaray Belediyespor yönetimi takımın bu haftadan itibaren çıkışa geçmesini istediklerini hocaya iletti. Takımla ilk antrenmanına çıkan Teknik Cüneyt Biçer, Dağılgan spor tesislerinde önce futbolcularıyla görüşme yaparak önlerinde bulunan karşılaşmanın önemine değindi. Antrenmanlara taktik ve kuvvet çalışmalarıyla başlayan 68 Aksaray Belediyesporlu oyuncular, beşe beş top kapmaca ve çift kale maç ile idmanı sonlandırdı. 68 Aksaray Belediyespor yönetiminin de izlediği idmanda futbolcuların hırslı oyunları ekibi mutlu etti.

Maçın Hakemleri Belli Oldu

68 Aksaray Belediyespor ile Redoks Darıca Gençlerbirliği A.Ş. maçında Halil Erdoğan düdük çalacak. Erdoğan’ın yardımcılıklarını Mehmet Kirişçioğlu ve Mehmet Ali Çetin yapacak. Maçın 4.Hakemi ise Burak Aksak oldu. Haber: Dilek Eyüboğlu

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER