Tarladaki emeğe yakın takip
GÜNDEMTarım sektörünün görünmeyen kahramanları olan işçilerle buluşan heyet, çalışma şartları ve beklentiler hakkında bilgi alarak destek mesajı verdi.
Aksaray Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak, tarım işçilerini ziyaret ederek üretim sürecinde emek veren çalışanlarla bir araya geldi. Vali Yardımcısı Mustafa Duruk, İl Tarım ve Orman Müdürü Nejdet Demir, İŞKUR İl Müdürü Ferhat Kocaer ve Yeşilova Belediye Başkanı Adnan Bayraktar’ın da katıldığı ziyarette, tarım işçilerinin talep ve sorunları dinlendi.
“Üreten ellerin emeği sayesinde sofralarımız bereketleniyor”
Tarım sektörünün en önemli unsurlarından biri olan işçilerin yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi alan heyet, üretime sağladıkları katkılardan dolayı tarım emekçilerine teşekkür etti.
Ziyarette konuşan Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak, tarımsal üretimin her aşamasında büyük fedakârlıkla çalışan işçilerin ülke ekonomisi ve gıda güvenliği açısından önemli bir görev üstlendiğini belirtti.
“Üreten ellerin emeği sayesinde sofralarımız bereketleniyor”
Tarım işçilerine bereketli ve kazançlı bir sezon temennisinde bulunan Koçak, “Üreten ellerin emeği sayesinde sofralarımız bereketleniyor. Tarımın görünmeyen kahramanları olan tüm emekçilerimize çalışmalarında kolaylıklar diliyoruz” dedi.
Heyet ziyarette tarım işçileriyle ve çocuklarla da yakından ilgilendi.
Haber: Aynur Altunışık
İlginizi Çekebilir