© Aksaray Portal 2021

Trafikte Tehlike Arz Eden At Arabaları Toplandı

Trafikte tehlike arz eden, çevre kirliliğine ve görüntü kirliliğine neden olan atlardan dolayı şikayette bulunan sürücülerin ve vatandaşların şikayetine kayıtsız kalmayan Aksaray Belediyesi Ulaşım Hizmetleri ve Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler harekete geçti.

 Aksaray Belediyesi, Valilik ve İl Emniyet Müdürlüğünün koordineli olarak yürüttüğü çalışma ile at arabaları Aksaray Belediyesi Ulaşım Hizmetleri ve Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekiplerce toplandı.

Mahalle muhtarlarıyla ve at arabası sahipleriyle görüşülerek  uzlaşı yoluyla şehir genelinden toplanan atların şehir merkezinden uzak bölgelerde doğaya bırakılması planlanıyor.

Aksaray Belediyesinin at arabalarının toplama kararına tanık olan vatandaşlar, Belediye ekiplerinin at arabası sahipleri ile görüşerek uzlaşı yoluyla atların toplanması kararının  şehrimiz de oluşabilecek trafik sorunları açısından ve  görüntü kirliğinin önlenmesi açısından yerinde bir karar olduğunu ifade ettiler.Belediye Basın

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER