Vali Duru, Selime’de gençlerle bir araya geldi
GÜNDEMAksaray Valisi Murat Duru, İl Müftülüğü tarafından gençlere yönelik düzenlenen eğitim programı kapsamında Selime Kasabası’ndaki çadır kampını ziyaret etti.
Aksaray Valisi Murat Duru, İl Müftülüğü tarafından 14 yaş ve üzeri gençlere yönelik düzenlenen eğitim programları kapsamında Selime kasabasında kurulan çadır kampını ziyaret etti. Gençlerle bir araya gelen Duru, kamp alanında incelemelerde bulunarak yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Selime’de doğayla iç içe kamp
İl Müftülüğü tarafından gençlerin sosyal, kültürel ve kişisel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen etkinlikler kapsamında Selime Kasabası’nda çadır kampı gerçekleştirildi. Doğayla iç içe bir ortamda düzenlenen kampta gençlerin hem keyifli vakit geçirmeleri hem de çeşitli eğitim ve etkinliklerle doğayı yakından tanımaları hedeflendi.
Kampa sürpriz bir ziyaret gerçekleştiren Vali Murat Duru, gençlerle bir araya gelerek kamp alanında incelemelerde bulundu. Kamp programı hakkında yetkililerden bilgi alan Vali Duru, gençlerle bir süre sohbet ederek onların etkinliklere ilişkin görüş ve düşüncelerini dinledi.
Farklı deneyimler kazanıldı
Gençlerin doğayla bütünleşmelerine, ekip ruhunu geliştirmelerine ve günlük yaşamın dışında farklı deneyimler kazanmalarına imkân sunan kampta izcilik eğitimlerinin yanı sıra doğada yaşam konusunda çeşitli uygulamalı çalışmalar da gerçekleştiriliyor.
Gençlerle yakından ilgilenen Vali Duru, bu tür etkinliklerin gençlerin fiziksel, sosyal ve kişisel gelişimleri açısından önemli olduğunu belirterek, gençlerin doğayla iç içe zaman geçirmesinin ve farklı beceriler kazanmasının değerli olduğunu ifade etti.
Haber: Eylül Vurgun
İlginizi Çekebilir