© Aksaray Portal 2021

Vali Kumbuzoğlu: "Adımlarımızı İşçi Kardeşlerimizin Menfaatleri Doğrultusunda Atıyoruz"

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü için Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, kutlama mesajı yayınladı. Kumbuzoğlu, "İşçi kardeşlerimizin emeklerinden gelen güce inanıyor, adımlarımızı onların menfaatleri doğrultusunda atıyoruz" dedi.

 Vali Kumbuzoğlu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kapsamında bir kutlama mesajı yayınladı. Türkiye’nin ve Aksaray’ın kalkınmasına, emekleri, nasırlı elleri ve alın terleriyle katkıda bulunan işçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü tebrik eden Kumbuzoğlu, işçilerin menfaatleri doğrultusunda adım attıklarını belirtti.

"İşçi Kardeşlerimizin Emeklerinden Gelen Güce İnanıyor, Adımlarımızı Onların Menfaatleri Doğrultusunda Atıyoruz"

Vali Kumbuzoğlu, "Aksaray’ın tarım, turizm, sanayi, ulaşım ve diğer sektörlerdeki yatırım, istihdam, üretim ve ihracat faaliyetleri ile TR71 bölgesinde ve İç Anadolu’da parlayan bir yıldız olmasında şüphesiz en büyük katkı işçi kardeşlerimizindir. Emek bizim inancımızda ve kültürümüzde kutsaldır. Kalkınmayı toplumun tüm unsurlarıyla birlikte gerçekleştirebileceğimiz inancıyla toplumumuzun büyük bir kesimini oluşturan işçi kardeşlerimizin de hakkını, hukukunu her zaman iyileştirme gayretinde olacağız. Bu hassasiyetle işçi haklarının korunması her zaman ilk önceliğimiz olmaya devam edecektir. İşçi kardeşlerimizin emeklerinden gelen güce inanıyor, adımlarımızı onların menfaatleri doğrultusunda atıyoruz. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü vesilesiyle, büyük ve güçlü Türkiye’nin inşası için Türkiye Yüzyılı’na girilirken buna katkı sağlayan işçi kardeşlerimize şükranlarımızı sunuyor, her birine aileleri ve sevdikleriyle birlikte sağlıklı, bereketli ve huzurlu bir ömürler diliyoruz" dedi. Haber Bülteni

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER