Yaylada çıkan yangın vatandaşı panikletti
GÜNDEMEskil Karayağmur Yaylası'nda çıkan ot yangını yürekleri ağza getirdi. Vatandaşın imdadına itfaiye koştu.
Karayağmur Yaylası'nda meydana gelen ot yangınında, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde olası bir facianın önüne geçildi.
Edinilen bilgilere göre, Karayağmur Yaylası'ndaki bir bahçede henüz belirlenemeyen nedenle ot yangını çıktı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen Eskil Belediyesi İtfaiye Amirliği ekipleri, alevlerin çevredeki alanlara sıçramaması için yoğun çalışma başlattı.
Ekiplerin zamanında müdahalesiyle yangının büyümeden kontrol altına alınması için çalışmalar sürdürülürken, olayda herhangi bir can kaybı ya da yaralanma yaşanmadığı öğrenildi.
Eskil Belediyesi İtfaiye Amirliği tarafından yapılan açıklamada, Karayağmur Yaylası sakinlerine geçmiş olsun dilekleri iletilirken, özellikle yaz aylarında yangın riskine karşı vatandaşların daha dikkatli olmaları istendi.
Haber: Aynur Altunışık
İlginizi Çekebilir