© Aksaray Portal 2021

Yıldırım Maçı Çok Zor Olacak

Bu hafta zirvede iki takımında puan kaybetmesi zirvedeki sıralamayı değiştirmezken önümüzdeki hafta oynanacak olan 15. Hafta mücadeleleri zorluk derecesi yüksek maçlar olması muhtemel görünüyor.

 Siyah Beyazlı temsilcimiz Bursa deplasmanında adeta şansızlık girdabına girmiş Play-Off hattından uzaklaşmamak adına Aksarayspor maçına final havasında çıkacak olan Bursa temsilcisiyle karşılaşacak. Bursa Yıldırımspor oynadığı son 3 lig maçında adeta taraftarlarına saç baş yoldurdu. Çankaya FK maçında ilk yarısını 2-0 önde kapattığı mücadelede 2-2 berabere kalarak 1 puana razı olurken Geçtiğimiz hafta ligin dibine demir atan Niğde Anadolu ilk galibiyetini Bursa Yıldırım karşısında aldı. Bu hafta Fatsa karşına oyuna çok iyi Başlayan Bursa Yıldırımspor yine 2 farklı öne geçtiği mücadelede Fatsaspor deplasmanında geçen sezon 68 Aksaray Belediyespor forması giyen Harun Atalay'ın hat trick yapıp yıldızlaştığı maçta yine türbülansa girerek haftayı puansız kapattı. Bursa temsilcisi önümüzdeki hafta 15. Hafta mücadelesinde Siyah Beyazlı temsilcimiz 68 Aksaray Belediyespor karşısında şeytanın bacağını kırmaya çalışacak.

Zirve takibi yapan Başkent temsilcisi Çankaya FK ve üst sıraları hedefleyen Güney ekibi Osmaniyespor arasındaki mücadelede zorlu bir maça sahne olacak. Öyleki şuana kadar iç sahada en çok puan kazanan Osmaniyespor (15) ile deplasmanda en çok puan toplayan (15)Çankaya FK arasındaki maçın sonucunda merakla bekleniyor. Haber: Harun Atalay

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER