© Aksaray Portal 2021

Yolcu Otobüsüne Binen Kaçakçı Jandarmadan Kaçamadı!

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde kaçakçılık olaylarının önlenmesine yönelik kapsamlı çalışmalarına devam ederken, KOM ve Taşpınar Jandarma Karakol ekipleri, yolcu otobüsünde yaptığı denetimde bir kaçakçıyı kıskıvrak yakaladı. 

 Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda, Aksaray İl Jandarma Komutanlığına bağlı KOM Şube Müdürlüğü ve Taşpınar Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri, yol kontrol ve denetim faaliyeti gerçekleştirdi. 

Çantasından 46 Bin Dolu Makaron Çıktı

Denetimler sırasında durdurulan bir yolcu otobüsünde yapılan kontroller esnasında, otobüste yolcu olarak bulunan D.A. isimli şahsın valizinde ve diğer eşyalarının içerisinde piyasa değeri yaklaşık 57.500 TL olan 46.000 adet dolu makaron ele geçirildi. Söz konusu malzemelere el konularak, olayla ilgili D.A. isimli şahıs hakkında gerekli adli işlemlere başlandı.

Aksaray İl Jandarma Komutanlığından yapılan yazılı açıklamada, “Kaçakçılık olaylarının önlenmesi, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması amacıyla çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız devam edilecektir" denildi. Haber: Yakup Türk

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER