Aksaray Esnaf Birliği’nde Öztürk dönemi başladı
AKSARAYAksaray Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’nin merakla beklenen 10. Olağan Genel Kurulu tamamlandı.
Divan kurulunun oluşturulmasıyla başlayan süreçte, seçimlere tek aday olarak giren Veysel Öztürk, 103 delegenin oyunun tamamını alarak birliğin yeni başkanı oldu.
Yönetim kadrosu şekillendi
Aynı zamanda Aksaray Minibüsçüler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı görevini de yürüten Öztürk’ün yeni dönemdeki çalışma ekibi de belli oldu.
Birlik ve beraberlik mesajlarının damga vurduğu kongrede Yönetim Kurulu (Asil) Murat Tekin, Harun Solak, Sadettin Özpınar ve Kuddusi Yeşildal'dan oluştu.
Denetim Kurulu (Asil) Beytullah Andıç, Mehmet Doğan ve Ömer Fırat Başbuğ, Disiplin Kurulu (Asil) ise Hakan Kula, Hacı Ömer Bozlak ve Mustafa Küçüker'den oluştu.
"Gece gündüz çalışacağız"
Seçim zaferinin ardından üyelere teşekkür eden Veysel Öztürk, esnafın sorunlarına çözüm odaklı bir yaklaşım sergileyeceklerini belirterek, “Bizlere duyulan güvenin sorumluluğunu taşıyacağız. Aksaray esnafı için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz” diyerek yeni dönemin vizyonunu paylaştı.
Haber Merkezi
İlginizi Çekebilir