© Aksaray Portal 2021

Başkan Dinçer: "Çocuklarımız İçin Tüm İmkânlarımızı Seferber Ediyoruz"

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Yaz Spor Okulları programı için dönem kayıtlarının başladığını ifade ederek, "Biz çocuklarımızın kendilerini en güzel şekilde geliştirmeleri için çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.

 Aksaray Belediyesi tarafından yaz döneminde çocukların verimli ve faydalı zaman geçirmeleri için düzenlenen Yaz Spor Okulları programı için dönem kayıtları başlıyor. Çocukların kendilerini en güzel şekilde geliştirebilmeleri, yeteneklerini keşfedebilmeleri ve verimli zaman geçirebilmeleri için birçok tesis hayata geçiren Başkan Dinçer, yaz spor okulu programına tüm çocukları davet etti.

Yaz Spor Okulu programı 8- 13 yaş çocuklar için düzenleniyor. Her yıl binlerce çocuğun faydalandığı Yaz Spor Okulları programı için dönem kayıtları başladı. Yaz spor okulları kurslarından faydalanmak isteyen çocuklar, Aksaray Belediyesine ait Nakkaş ve Gençosman Spor Tesislerinden yapabilecek. Kurslar hakkında bilgi almak isteyenler 0382 215 64 99 numaralı hatlardan bilgi alabiliyor.

"Düzenlediğimiz Programda Binlerce Çocuğumuza Ev Sahipliği Yapacağız"

Çocukların kendilerini geliştirebilmeleri yeteneklerinin farkına varabilmeleri için tüm imkanlarını seferber ettiklerini belirten Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, "Bizler çocuklarımızın beceri ve yeteneklerine güveniyoruz. Bu anlayışla birçok tesisimizi çocuklarımızın hizmetine sunduk. Her çocuğumuzun farklı ilgi ve yeteneğinin farkında olarak yıl boyunca bilim şenlikler, festivaller, kitap günleri, sosyal sanatsal ve kültürel etkinlikler düzenliyoruz. Her yıl düzenlediğimiz yaz spor okulu kurslarımıza yoğun ilgi yaşanıyordu. Buradan çocuklarımız yeteneklerinin farkına varıyorlar. Bu yıl da düzenlediğimiz programda binlerce çocuğumuza ev sahipliği yapacağız. Biz çocuklarımızın kendilerini en güzel şekilde geliştirmeleri için çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi. Haber Bülteni

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER