Canlı Hayvan Pazarı bayram mesaisi yapacak
AKSARAYATB, Kurban Bayramı öncesinde Canlı Hayvan Pazarı’nın hizmet vermeye devam edeceğini duyurdu.
Aksaray Ticaret Borsası (ATB) Canlı Hayvan Pazarı’nın bugünden itibaren Kurban Bayramı’nın 2. gününe kadar açık olacağı bildirildi. Bayram süreci boyunca üretici ve vatandaşların mağduriyet yaşamaması adına pazarda gerekli tüm hazırlıkların tamamlandığı ifade edildi.
Gerekli tedbirler alındı
Kurbanlık alışverişlerinin yoğunluk kazanacağı süreçte hem satıcıların hem de vatandaşların daha düzenli bir ortamda hizmet alabilmesi için çalışmaların sürdüğü belirtilirken, pazar alanında hijyen, güvenlik ve denetim konularında da gerekli tedbirlerin alındığı kaydedildi.
Aksaray Ticaret Borsası tarafından yapılan açıklamada ayrıca tüm Aksaray halkının Kurban Bayramı tebrik edilerek, bayramın sağlık, huzur ve bereket içerisinde geçmesi temennisinde bulunuldu.
Haber: Eylül Vurgun
İlginizi Çekebilir