Meslektaşımızın Kızı Nişanlandı
AKSARAYAksaray Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yaşar Karatay’ın kızı Buse Karatay, Ali Şengül ile dünya evine ilk adımını attı.
İpekyolu Düğün Salonu'nda düzenlenen düğün töreninde Karatay ve Şengül ailesini, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, İYİ Parti Milletvekili Ayhan Erel, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Gazeteciler Cemiyetine bağlı üyeler, dost ve akrabaları yalnız bırakmadı. Tören öncesi Sultan ve Yaşar Karatay ile Seval ve Hacı Şengül aileleri gelen konukları kapıda karşıladı. Davetlilerin gelmesiyle birlikte başlayan eğlencede renkli görüntüler yaşandı. Nişan töreninde doyasıya eğlenen Buse ile Ali’nin mutluluklarına aileleri de aynı heyecanla ortak oldu.
Yüzükleri Belediye Başkanı Yazgı Taktı
Nişanda doyasıya eğlenip, nişana katılan aile bireyleriyle mutluluklarını paylaşan çiftin nişan yüzüklerini Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ile İYİ Parti Milletvekili Ayhan Erel taktı. Buse ile Ali çiftine ömür boyu mutluluklar dileyip, evlilik yolunda hep yüzlerinin gülmesini dileyen Başkan Yazgı, evlilik yolunda attıkları güzel adımın daha büyük mutluluklarla taçlanmasını diledi. Anadolu Ekspres Gazetesi olarak, kıymetli meslektaşımız Yaşar Karatay’ın kızı Buse ve Ali Şengül çiftini tebrik eder, sağlıklı ve mutlu bir ömür dileriz. Haber: Harun Atalay
İlginizi Çekebilir