2 HAFTADA 5 PUAN KAYBEDEN AKSARAY BELEDİYESPOR RAKİPLERİ KAYBEDİNCE PLAY OFF ŞANSINI SÜRDÜRDÜ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
2 HAFTADA 5 PUAN KAYBEDEN AKSARAY BELEDİYESPOR RAKİPLERİ KAYBEDİNCE PLAY OFF ŞANSINI SÜRDÜRDÜ
TFF 3. Lig 2. Grup’un 35. hafta mücadelesinde Play Off’a kalmak isteyen 68 Aksaray Belediyespor, ligde kalma mücadelesi veren Siirt İl Özel İdaresispor ile deplasmanda karşılaştı.

Play-Off grubuna kalmayı hedefleyen 68 Aksaray Belediyespor, ligde düşmeme mücadelesi veren Siirt İl Özel İdaresispor ile Siirt Atatürk Stadyumu’nda karşılaştı. 90 dakika boyunca mücadele eden her iki takım da vasat bir futbol sergilerken deplasman karşılaşmasında her iki takımdan da gol sesi çıkmayınca takımlar 1’er puana razı olarak soyunma odasına döndü.

Bu hafta yaptığı karşılaşmalarda toplam 5 puan kaybeden Aksaray Belediyespor, rakiplerinin de puan kaybetmesi nedeniyle yarıştan kopmazken, play off şansını zora sokmaya devam etti.

Yeşil sahada oynadığı futbol ile Aksaray Belediyespor’un eski günlerini aratan futbolcular nedeniyle 1 puana sevinir hale gelen Aksaraylılar sahada sergilenen oyun ve futbolcuların oyun içerisindeki kondisyon düşüklüğü nedeniyle isyan etti. 

TAKIMIN GÜÇLÜ IĞDIR KARŞISINDAKİ PERFORMANSI MERAK EDİLİYOR

68 Aksaray Belediyespor’un son haftalarda sahaya yansıttığı düşük performans nedeniyle, gelecek hafta ligin güçlü ekiplerinden Iğdırspor ile Dalğılgan Stadı'nda karşılaşacak olan takımın sergileyeceği oyun merak konusu oldu. Sahada oynanan futbolun ardından takımın kondisyon eksikliği, oyun içerisindeki uyumsuzluğu ve oyun anlayışı; spor kamuoyu ve taraftarın tepkisini çekti. 35. haftada alınan bu sonuçla 68 Aksaray Belediyespor ligde, rakiplerinin de puan kaybetmesi ile, 35. Hafta sonunda puanını 53'e çıkartarak 5. Sıradaki yerini korudu.

Emniyet İşlem Başlattı

Öte yandan Siirt’te oynanan karşılaşmada Siirtspor taraftarının Aksaray Belediyespor oyuncularına ve teknik heyetine yönelik agresif davranışları ve küfürleri nedeniyle sahada yaşanan istenmeyen olayların emniyet güçlerince tespit edilerek ilgili kişilere yönelik çalışmaların başlatıldığı bildirildi. Haber: Harun Atalay


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aksaray’da Üniversite Okuyan Öğrencilere Özel ProjeÖnceki Haber

Aksaray’da Üniversite Okuyan Öğrencilere...

Valilikten Uyarı ’’Zorunlu Olunmadık çaDışarı Çıkmayın’’Sonraki Haber

Valilikten Uyarı ’’Zorunlu Olunmadık çaD...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar