2. Yarıya Puan Kaybıyla Başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
2. Yarıya Puan Kaybıyla Başladı
TFF 3’üncü Lig 2’nci grup temsilcimiz 68 Aksaray Belediyespor, ligin 20’nci hafta karşılaşmasında deplasmanda İskenderunspor’a 2-1 mağlup oldu. 

Temsilcimiz 68 Aksaray Belediyespor Pazar günü sezonun 20. haftasında ikinci devrenin ilk haftasında deplasmanda kendisi gibi grupta şampiyonluk mücadelesi veren İskenderunspor'a konuk olurken, İskenderun 5 Temmuz Stadı’nda oynanan karşılaşmayı hakem Ömer Şivka yönetti.

Temsilcimiz 68 Aksaray Belediyespor sahaya, Serkan Demirol, Ayberk Altan, Oğuzhan Köseoğlu, Hasan Gündoğdu, Muhammed Can, Serkan Yıldız, Mervan Yusuf Yiğit, Mehmet Aytemiz, Nurullah Serbest ve Fatih Çolak 11’i ile çıktı.

Maçın ilk yarısında etkili bir oyun sergileyen İskenderunspor, sağ ve sol kanatlarda oyun kurarak maçın 40’ıncı dakikasında Enes Soy’un golüyle 1-0 öne geçti. Temsilcimiz 68 Aksaray Belediyespor hücum kanatlarında etkili olmaya çalışsa da gol yollarında başarılı olamadı ve ilk yarı İskenderunspor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi. İlk devrede atılan bu tek golle sona erdi.

Maçın ikinci yarısında temsilcimiz siyah beyazlı maça hızlı başladı. Aradığı beraberlik golünü maçın 59. Dakikasında Ahmet Akil ile buldu ve durum 1-1 oldu. Golün ardından beş dakika sonra İskenderunspor maçın 64. Dakikasında Emre Gemici ile skoru 2-1 yapan golü attı.

Maçın kalan bölümünde siyah beyazlı temsilcimiz 68 Aksaray Belediyespor rakip kaleye beraberlik golü için yüklense de bulduğu pozisyonları değerlendiremeyince sahadan 2-1 mağlup ayrıldı. 68 Aksaray Belediyespor’un sezonun ikinci yarısına mağlubiyet ile başlaması taraftarları ve camiayı üzdü.

Kendi Evimizde Rakip Orduspor!

TFF 3’üncü Lig 2’nci grup temsilcimiz Aksaray Belediyespor ligin 21’nci haftasında Yeni Orduspor’u ağırlayacak. 23 Ocak Pazar günü Dağılgan Stadı’nda oynanacak olan müsabaka saat 13.00’da başlayacak. Haber: Harun Atalay


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ülkü Ocakları’ndan Türkiye’nin En Büyük Çevrimiçi Deneme SınavıÖnceki Haber

Ülkü Ocakları’ndan Türkiye’nin En Büyük...

Aksaray’da Soğuk Hava Etkisini SürdürüyorSonraki Haber

Aksaray’da Soğuk Hava Etkisini Sürdürüyo...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar