2024 Yılında Destek Verilecek Programlar İçin Toplantı Yapıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
2024 Yılında Destek Verilecek Programlar İçin Toplantı Yapıldı
Aksaray’da Konya Ovası Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı tarafından, KOP Bölgesinde Okuma Kültürünün Geliştirilmesi Programı kapsamında geçmiş yıllarda desteklenen ve 2024'te desteklenecek projeler hakkında toplantı gerçekleştirildi.

 Aksaray’da Konya Ovası Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı, geçmişte desteklenen projeler ve 2024 yılında destek verilecek programların şekillendirilmesi amacıyla Nuray Kaya İmam Hatip Ortaokulunda toplantı gerçekleştirdi. Sosyal Hizmetler İl Müdürü Nurettin Ulaş da toplantıya katılım sağlayarak hayata geçirilen projeleri gezip, yerinde değerlendirdi.

KOP Bölgesi’nde Okuma Kültürünün Geliştirilmesi Projesi Destek Programı

KOP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı’nın KOP Eylem Planı’nda belirlenen amaçlara uygun olarak, ulusal ölçekli stratejiler doğrultusunda okuma kültürünün yaygınlaştırılması ve sürdürülebilirliğinin sağlanmasına yönelik farkındalık oluşturmak için yapılan projelere mali destek sağlayan bir programdır. Program, KOP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı’nın, KOP Bölgesi’nde yer alan illerde okuma kültürünü sürdürülebilir hale getirmek, öğrenciler başta olmak üzere vatandaşlarımızın okuma yazma alışkanlıklarını geliştirmeyi hedefliyor. Program kapsamında; kırsal dağlık alanlardan gelen, ilköğretim öğrencilerini hedef grup olarak belirleyen, engellilere yönelik olarak hazırlanan, proje sonu çıktıları birden fazla olan ve yenilikçi proje başvuruları öncelikli kabul ediliyor. Aksaray, Karaman, Kırıkkale, Kırşehir, Konya, Nevşehir, Niğde ve Yozgat illerinden oluşan KOP Bölgesi’nde okuma alışkanlığı ve kültürünü artırmak amacıyla KOP Okuyor Projesi kapsamında “Okuma Kültürü ve Farkındalık Çalıştayı” düzenlendi. Haber: Sedef Nazlı


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Polisten Kaçmaya Çalışsa Da KurtulamadıÖnceki Haber

Polisten Kaçmaya Çalışsa Da Kurtulamadı

Başkan Dinçer, Tüm Çocukları 23 Nisan Çocuk Şenliğine Davet EttiSonraki Haber

Başkan Dinçer, Tüm Çocukları 23 Nisan Ço...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar