"23 Nisan'ın Çocuklara Armağan Edilmesi, Onlara Duyulan Sonsuz Güveni Göstermektedir"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
"23 Nisan'ın Çocuklara Armağan Edilmesi, Onlara Duyulan Sonsuz Güveni Göstermektedir"
Aksaray Barosu Başkanı Av. Ferit Köse, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla basın açıklamasında bulunarak, "Ulusumuzun en değerli varlığı çocuklarımız, barışın, sevginin, umudun ve kardeşliğin temsilcileri, aydınlık yarınlarımızın güvencesidir" dedi.

 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Baro Başkanı Av. Ferit Köse, basın açıklamasında bulundu. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılmasıyla birlikte Cumhuriyetin müjdesinin geldiğini ifade eden Köse, bu özel günün çocuklara armağan edilmesinin arkasında güven duygusunun yer aldığına dikkat çekti.

"23 Nisan'ın Çocuklara Armağan Edilmesi, Onlara Duyulan Sonsuz Güveni Göstermektedir"

Başkan Köse, "Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açıldığı bugün; hem kurtuluş savaşımızı zafere götüren yolun başlangıcı, hem de Türkiye Cumhuriyeti'nin müjdecisi olmuştur. Cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı, ulusal egemenliğimizin tescillendiği gün olan 23 Nisan’ın, geleceğin umudu olan çocuklarımıza armağan edilmesi, onlara duyulan sonsuz güveni göstermektedir. Ulusumuzun en değerli varlığı çocuklarımız, barışın, sevginin, umudun ve kardeşliğin temsilcileri, aydınlık yarınlarımızın güvencesidir. Ulusun, egemenliğini kendi eline aldığı bu mutlu günde, tüm çocuklarımızı ve gençlerimizi, laik, demokratik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti'ne sahip çıkma iradesi içinde görmenin gurur ve huzuru içindeyiz" dedi. "Bu duygularla, 23 Nisan’ı çocuklarımıza armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere, Meclisimizde kuruluşundan itibaren hizmeti geçen tüm büyüklerimizi ve bu kuruluşun mimarı aziz şehitlerimizi minnet ve şükranla anıyorum" diyen Köse, "Geleceğimizin teminatı olan sevgili çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı ve Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 104. yıldönümünü en içten duygularımla kutluyorum" açıklamasını yaptı. Haber Bülteni


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çalışırken Bir Anda Yere Yığıldı, Kimse Ne Olduğunu Anlayamadı!Önceki Haber

Çalışırken Bir Anda Yere Yığıldı, Kimse...

Milletvekili Altınsoy, Ameliyat OlduSonraki Haber

Milletvekili Altınsoy, Ameliyat Oldu

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar