68 Aksaray Belediyespor’da Hedef 2. Lig

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
68 Aksaray Belediyespor’da Hedef 2. Lig
<p>&nbsp;Aksaray Belediyespor Basın S&ouml;zc&uuml;s&uuml; &Ccedil;apan Aktaş T&uuml;rkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig&rsquo;de yeni sezona şampiyonluk parolası &ccedil;ıkmayı hedeflediklerini belirterek ve transfer sezonunda yaptıkları &ccedil;alışmaları anlattı.</p>

Basın sözcüsü Aktaş; “İlk olarak transferleri masaya yatırarak iç transferde sözleşmesi biten ve taraftarında büyük sevgisini kazanan İbrahim Konuksever, Furkan Yıldırım ve Serkan Gürses ile yeniden anlaşarak transfere giriş yaptık” dedi.

“Transferler Devam Edecek”

Dış transferde de önemli adımlar attıklarını dile getiren Çapan “Dış transferde ise ilk olarak geçen yıl Turgutluspor ile TFF 2. Lige çıkma başarısı gösteren Aksaraylı Oyuncu Necmi Çoban ve bölgesel ligde bizle şampiyonluk yaşayan Mehmet Akif Önal’ı yeniden yuvaya getirdik, forvet bölgesine Fatih Şerifoğlu gibi usta bir golcüyü, stoper mevkiine ise Şevket Güngör gibi tecrübeli bir oyuncuyu renklerimize bağladık. Transferlerimiz devam edecek, taraftarımız rahat olsun” diye konuştu.

“İnanmasak Görevde Olmazdık”

“Bu şehrin özlemine ve futbola olan sevgisine merhem olmak için göreve geldik” diyen Çapan “Aksaray şehrinin 14 yıldır hasret kaldığı TFF 2. Lig özlemini sonlandıracağımıza bu yol çıkmadan önce inandık. İnanmasak bugün bu görevde olmazdık. Şehrimize sezon sonu büyük bir sevinç yaşatmak için kararlıyız ve yönetim kurulu olarak büyük bir azimle çalışacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Taraftarımız her zaman olduğu gibi desteğini esirgemesin. Aksaray şehri bize güvensin ve sahip çıksın. Başarıya bütün şehir olarak uzanacağız.

Bizlerin en büyük destekçisi evliyalar şehrinin yiğit insanlardır” şeklinde konuştu. Aksaray’ın şampiyonluğa ulaşması için tüm şehrin desteğine ve birliğine ihtiyaç duyduklarını ifade eden Basın sözcüsü Aktaş; kentte 7’den 70’e her kesimin çıkacakları bu kutlu yolda desteklerini esirgememelerini istediğini söyledi. Haber: Harun Atalay

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İşte Belediyespor’un Yeni Stoperi!Önceki Haber

İşte Belediyespor’un Yeni Stoperi!

Lübnanlı Plastik Üreticisi Aksaray’a Yatırım YapacakSonraki Haber

Lübnanlı Plastik Üreticisi Aksaray’a Yat...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar