Adım Adım Şampiyonluğun Hikayesi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Adım Adım Şampiyonluğun Hikayesi
<p><strong>Aksaray Belediyespor Namağlup Sever!</strong></p>

Silifke BLD: 1  - Aksaray Belediyespor 2

 

Bölgesel Amatör Ligi (BAL)  5. Grup’ta, şampiyonluk düğümünün çözüldüğü Silifke Belediyespor- 68 Aksaray Belediyespor karşılaşmasında lider ve namağlup Silifke Belediyespor’a konuk olan Siyah Beyazlı temsilcimiz, nefeslerin tutulduğu karşılaşmada ilk yarıyı (0-2) önde tamamladı.

 

İlk Yarıda 2 Gol Silifke’nin Kaçan Penaltısı Çıkan Sarı Kartlar

 

İki sezon kıl payı şampiyonluğu kaçıran 68 Aksaray Belediyespor, ligde namağlup ve lider olan Silifke Belediyespor’la ligin son maçında Silifke Şehir Stadı’nda karşı karşıya geldi. Sahaya Şampiyonluk parolası ile çıkan Siyah Beyazlı ekibimiz Lider Silifke Belediyespor karşısında ilk yarıda atak futboluyla  daha maçın ilk dakikalarından, itibaren oyuna ağırlığını koydu. Lider Silifke Belediyespor karşısında rahat futbolu ve kontra ataklarıyla rakibine sahasını dar eden temsilcimiz Aksaray Belediyesporlu futbolcularımız, Aksaray’dan maça gelen taraftarın da desteği ile şampiyonluğa giden ilk golü 24. dakikada Ömer’in ayağından kazandı. Golden sonra Silifke Belediyespor oyunu biraz daha sertleştirerek oyunun sıkça durmasına neden olurken, hakem sıkça yapılan faullerden dolayı kartlarını cömertçe kullandı. Karşılaşmada dakikalar 45’i gösterirken bu sefer futbolcumuz Enes Soy rakip Fileleri meşin yuvarlağa bırakarak, Aksaray Belediyesporu 2 -0 önce geçiren golü kaydetti.  İlk yarının uzatma dakikalarında ceza sahamız içinde düşürülen Silifke Belediyesporlu oyuncuya yapılan hareketi penaltı olarak değerlendiren Hakem, penaltı noktasını gösterdi. Kalecimiz Arif, Silifke’nin kazandığı penaltıyı kurtararak adım adım şampiyonluğa giden yolda büyük bir başarıya imza atmış oldu. Penaltı vuruşundan sonra hakem ilk 45 dakikayı sonlandırdı.

 

Şampiyon, 2. Yarıda Silifke’ye Mağlubiyeti Tattırdı

 

  Maçın 2. Yarısına 2-0 üstünlük ve büyük bir moralle çıkan Siyah Beyazlı ekibimiz, arkasına aldığı rüzgarın da etkisiyle 2. yarıya ilk yarıda olduğu gibi rahat ve hızlı başladı. Maçın 55. dakikasında Enes Soy’un net pozisyonunu Silifkeli Kaleci çizgiden çıkardı. Maçın 65. dakikasında Silifke Teknik heyeti risk alarak defansdan futbolcusunu çıkarıp forvete oyuncu aldı. Maye 75. dakikada yakaladığı kontra atakla Silifke ceza sahasında topu futbolcumuz Eray’la buluşturdu. Silifke  Kalecisi Eray’a 3. golü atma şansını vermedi. Dakikalar 77’yi gösterirken ceza sahamıza yakın, kalemizi karşıdan gören noktadan serbest vuruş kazanan Silifke Belediyesporlu oyuncu Tugay’ın serbest vuruşundan yararlanamadı. 85. dakikada maçın Hakemi ceza sahamızda gerçekleşen pozisyonda yine Silifke adına penaltı noktasını gösterdi. Silifkeli Futbolcu Necati, penaltıyı gole çevirerek skoru 1-2’ye taşıdı. Maçın 85. dakikasından itibaren temsilcimiz oyunda 10 kişi kalırken, Silifke Belediyesporlu oyuncular penaltıdan sonra tüm hatlarıyla ceza sahamıza yüklendi. Maçın normal süresi AksarayBelediyespor’un 2-1 üstünlüğü ile sona ererken Hakem maça 7 dakika uzatma süresi ekledi. Uzatma süresinde de başka gol olmayınca Aksaray Belediyespor karşılaşmayı  1-2 kazanarak şampiyonluğu şehrimize getirdi.  Haber: Harun Atalay


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Dinçer “ Hep Birlikte İstişare Yaparak Aksaray’ımıza Hizmet Edeceğiz”Önceki Haber

Başkan Dinçer “ Hep Birlikte İstişare Ya...

Kapadokya'nın İncisi" Ihlara Vadisi'nde Yürüyüş KeyfiSonraki Haber

Kapadokya'nın İncisi" Ihlara Vadisi'nde...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar