Afyon kampında yüzler gülüyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Afyon kampında yüzler gülüyor
Türkiye 3. Ligi 2. grubunda 5 Eylül’de başlayacak sezon öncesi Afyon’da kampa giren 68 Aksaray Belediyespor kamp sürecinde yaptığı 2 hazırlık maçında rakiplerini mağlup etti. Siyah- beyazlı temsilcimiz oynadığı iki maçında da gol yemeden galip geldi.

İlk maçını Tokat Erbaaspor ile yapan 68 Aksaray Belediyespor karşılaşmayı 1-0 galip tamamladı. 2. Lig temsilcisi K. Maraşspor ile de hazırlık maçına çıkan temsilcimiz rakibini 3-0 mağlup etmeyi başardı. 68 Aksaray Belediyespor 17 Ağustos 2021 Salı günü İzmir’in 3. Lig temsilcisi Karşıyakaspor ile hazırlık maçında karşılaşacak. Teknik Direktör Mustafa Ceviz yönetiminde hazırlık kampında çalışmalarını sürdüren 68Aksaray Belediyespor teknik, taktik çalışmaların yanında hazırlık maçlarıyla da eksiklerini tamamlıyor. Siyah-beyazlı ekip oynadığı ilk hazırlık maçında 3. lig ekiplerinden Tokat Erbaaspor’u Mervan Yusuf Yiğit’in attığı golle 1-0 mağlup etti.

Maraş’a 3 Gol

Cumartesi günü çıktığı ikinci hazırlık müsabakasında 2. lig ekiplerinden Kahramanmaraşspor ile karşılaşan temsilcimiz ilk yarıda 45+2’de Hasan Gündoğdu’nun attığı golle 1-0 öne geçti. Aksaray Belediyespor ikinci yarıda77. Dakikada Furkan Gedik ve 86. Dakikada Furkan Temir’in attığı gollerle sahadan 3-0 galip ayrıldı.

Yeşil Kırmızılılarla Oynayacak

Afyon'daki hazırlıklarına 17 Ağustos Salı günü yapacağı 3. Hazırlık maçı ile devam edecek olan Aksaray Belediyespor 3. lig ekiplerinden İzmir Karşıyakaspor ile karşılaşacak.

Lige İddialı Başlayacak

Kahramanmaraşspor ile oynadığı müsabakanın 35. dakikasında sakatlanan orta saha oyuncusu Halil Uysal’ın tendonunda yırtık tespit edildiği ve sakatlığı nedeniyle Kayseri'deki Medicana Hastanesi'ne kaldırılarak tedavisinin devam ettiği bildirildi. 3. Hazırlık karşılaşmasının ardından 5 Eylülde başlayacak sezonda Aksaray Belediyespor ligin ilk haftasında grubun güçlü takımlarından İskenderunspor’u konuk ederek yeni sezona iddialı başlayacak.  Haber: Dilek Eyüboğlu


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
TEB.34.Bölge Aksaray-Kırşehir Eczacı OdasıÖnceki Haber

TEB.34.Bölge Aksaray-Kırşehir Eczacı Oda...

Hazırlık maçlarında bileği bükülmüyorSonraki Haber

Hazırlık maçlarında bileği bükülmüyor

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar