Ağaçlı'dan Aksaray'a Dev Yatırım

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Adnan Ağaçlı'nın 10 yıl önce Aksaray'a kazandırdığı Fiat Tofaş Ağaçlı Bayi; Peugeot, Citroën ve Opel markalarını Ağaçlı Motorlu Araçlar güvencesi ile Aksaray'da satacak.

Adnan Ağaçlı'nın 10 yıl önce Aksaray'a kazandırdığı Türkiye'de otomotiv sektörünün lider firması Fiat Ağaçlı, Peugeot, Citroën ve Opel markalarıyla, Ağaçlı Otomotiv bünyesinde Aksaray Topakkaya mevkiindeki plazalarda Ekim ayında hizmet vermeye başlayacak.

 

"Aksaray'ımız Ne Kadar Büyür Ve Gelişirse Biz O Kadar Mutlu Oluruz" 

Otomotiv sektörünün 3 büyük markasının satılacağı plazanın temel atma töreni için Aksaray'a gelen iş insanı Adnan Ağaçlı, yapmış olduğu açıklamada, "Ben Aksaray'da doğdum, buranın çocuğuyum. Aksaray'ımız ne kadar büyür ve gelişirse biz o kadar mutlu oluruz. Ben bu şehirden ayrıldığımda nüfusumuz 20 bindi şimdi olmuş 400 küsur bin. Bizler şehrimize yatırımlarımızı yaparak yeni markaları daha iyi bir hizmet anlayışı ile faydalı olmaya çalışacağız" dedi.

 

"4 Büyük Marka ile Otomotiv Sektöründe Hizmet Vereceğiz" 

Türk otomotiv sanayiinde uzunca bir süredir beklenen düzenleme gerçekleşerek Tofaş TÜRK OTOMOBİL FABRİKASI  Peugeot, Citroën, Opel ve DC markaların Türkiye deki satış ve pazarlama faaliyetlerini sürdürecek

Adnan Ağaçlı, "Hâlihazırda bizim FIAT bayiimiz bulunmakta. Diğer markaları birleştirerek 4 markayı birleştiren Türkiye'deki 2 bayiyiz. Aksaray bu konuda şanslı iller arasında yer alacak. 4 büyük marka ile otomotiv sektöründe hizmet vereceğiz" açıklamasında bulundu.

 

"Memleketimize İş ve İstihdam Sağlamak Bizim İçin En Büyük Mutluluk" 

Aksaray'a hizmetin kendileri için en büyük mutluluklardan biri olduğunu söyleyen Ağaçlı, "Babamla birlikte kazancımızı doğduğumuz topraklara yatırım olarak dönüştürmeye devam ediyoruz. Babam Orhan Ağaçlı'dan almış olduğum ilhamla, memleketimize iş ve istihdam sağlamak bizim için en büyük mutluluk" dedi.

 

"Böylesi Bir Yatırımı Bölgemize Kazandırdığı İçin Teşekkür Ediyoruz" 

Temel atma töreninde konuşan Topakkaya Belediye Başkanı Adem Baylan da bu yatırımın Aksaray'a ve Topakkaya'ya hayırlı olmasını temenni ettiğini ifade ederek, "Adnan Ağaçlı'ya çok teşekkür ediyoruz. Böylesi bir yatırımı bölgemize kazandırdığı için biz de yöre halkı olarak elimizden ne geliyorsa kendilerine destek olmak için hazırız" ifadelerine yer verdi.

 

"10 Yıl Önce Tofaş Plazanın Ruhsatını Vermek Bana Nasip Olmuştu" 

Bir önceki dönem Topakkaya Belediye Başkanı ve Önder Aksaray İmam Hatipler Dernek Başkanı Yılmaz Akbulut da temel atma töreninde konuşma yaparak, "10 yıl önce Ağaçlı Fiat plazanın ruhsatını vermek bana nasip olmuştu. Bugün de önemli 3 markanın bir arada olacağı, bölgemize çok büyük fayda sağlayacağına inandığımız plazanın temel atma töreninde olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. İş insanı Adnan Ağaçlı'ya çok teşekkür ediyoruz. Özellikle Topakkaya bölgesi için önemli bir yatırım. Burada çıkan tüm ürünlerin faturalarında Topakkaya yazıyor. Beldemizin tanıtımı için önemli bir katkı, iş ve istihdam açısından yine bölgemize çok büyük katkı sağlıyor. Adnan Ağaçlı gibi iş insanlarının sayısının çoğalmasını temenni ediyorum. Memleketine yatırım yaptığı için de kendisine çok çok teşekkür ediyoruz, hayırlı uğurlu olsun" açıklamasında bulundu.

 

"4 Markayı Bünyesinde Bulunduran Türkiye'deki İkinci Bayi Konumundayız" 

Aksaray için önemli bir yatırım için burada olduklarını söyleyen ANGİAD Yönetim Kurulu Üyesi ve İş İnsanı Cevdet Ağaçlı da, "Aksaray'ımız için inşallah hayırlı bir yatırım için buradayız. Stellantis çatısı altında 4 markayı bir arada yaşatmanın heyecanını ve mutluluğunu duyuyoruz, 4 markayı bünyesinde bulunduran Türkiye'deki ikinci bayi konumundayız. 4 ay gibi kısa bir sürede plazamızı tamamlayıp 15 Ekim tarihinde de açılışını planlıyoruz" şeklinde konuştu.

 

"Her İki Arabadan Birini Ağaçlı Motorlu Araçlar Olarak Satmayı Düşünüyoruz" 

Ağaçlı Tofaş Plaza Genel Müdürü Levent Bilgin de yaptığı açıklamada, "2014 yılında Ağaçlı Fiat plazamızın açılışı ile birlikte büyük bir heyecanla çalışmalarımıza başladık. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Tofaş Fiat markası olarak 3 yıldır Aksaray'da il lideriyiz. Bu sene 2023 yılı ilk 6 aylık verilerde Aksaray'da yüzde 28,9 pazar payımız bulunmaktadır. 

Yeni eklenecek olan markaların da birleşmesi ile inşallah önümüzdeki sene Aksaray'da yüzde 50'nin üzerinde bir pazar payı alıp her iki arabadan birini Ağaçlı Motorlu Araçlar olarak satmayı düşünüyoruz. Ağaçlı Motorlu Araçlar genel Müdürü Levent Bilgin satış hacminin artmasıyla müşteri memnuniyetinin de çok önemli olduğunu vurgulayarak hedefimiz %100 müşteri memnuniyetidir dedi bunu başaracak çok güzel bir ekibimiz var. Bu iddiamızı bu başarılı ekiple ve aramıza yeni katılacak ekip arkadaşlarıyla birlikte gerçekleştireceğimize inanıyorum. Memleketimiz Aksaray'a hayırlı uğurlu olsun" dedi. iPhone’umdan gönderildi. Haber: Harun Atalay


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Türkiye Diyanet Vakfı Aksaray Şubesi Uganda'da Su Kuyusu AçtırdıÖnceki Haber

Türkiye Diyanet Vakfı Aksaray Şubesi Uga...

İmzalar Atıldı: Karaveli Resmen Aksarayspor’daSonraki Haber

İmzalar Atıldı: Karaveli Resmen Aksarays...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar