"Ağaçören'de Hizmet İçin İktidarımızın Gücü Şart"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala AK Parti Ağaçören Belediye Başkan Adayı Kemal Salman, Anadolu Ekspres ve Ekspo TV'ye önemli açıklamalarda bulunarak, "Ağaçören'in derdi bizim derdimiz. İlçemize hizmet için iktidarın gücü şart" dedi.

artık çok az bir zaman kaldı. AK Parti Ağaçören Belediye Başkan Adayı Kemal Salman, Anadolu Ekspres ve Ekspo TV'ye açıklamalarda bulundu. Seçim sürecinin yaklaşmasıyla birlikte heyecan yaşadıklarını ifade eden Salman, Ağaçören için elinden gelenin en iyisini yapacağını ve hizmet için iktidarın gücünün şart olduğunu söyledi.

"Ağaçören Halkımızın Bize Karşı Bir Teveccüh ve Heyecanı Var"

Ağaçörenli olduğunu söyleyen Salman, "Diğer belediye başkan adayları gibi dışarıdan gelip seçim süreci bittikten sonra Ağaçören'den ayrılmıyorum. Biz 5 yıldır Ağaçören ilçemiz için gece gündüz düşünüyor ve projeler hazırlıyoruz. İlçemize neler kazandırabileceğimizi, ilçemizin eksiklerinin ne olduğunu bilen bir adayım. Ağaçören halkımızın bize karşı bir teveccüh ve heyecanı var. Bu durum beni daha da çok heyecanlandırıyor" dedi.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimine

"İktidarın Gücüyle, Verdiğimiz Vaatleri 5 Yıl İçerisinde Hayata Geçireceğiz"

"Memleketimizin ilçe gibi yaşayabileceği projelerimiz var" diyen Salman, "Bu projeleri iktidarımızın gücü ile gerçekleştirmeyi düşünüyoruz. İlçemiz çok küçük, kendi yağıyla kavrulan bir belediyesi yok. Dolayısıyla iktidarın gücü ilçemizde şart ve biliyoruz ki iktidarın gücüyle, verdiğimiz vaatleri hazırladığımız projeleri tek tek 5 yıl içerisinde hayata geçireceğiz" açıklamasını yaptı. 

"Halkımızın Sağlık Konusundaki Serzenişleri Haklı"

Ağaçören'de yaşanan sağlık sorunlarını bir eczacı olarak çok iyi bildiğini ifade eden Salman, "Sağlık camiasına hakimim. Nüfus kaybının fazla olması ile birlikte ilçemizde gerçekleşen kamu hizmetlerinin zayıfladığı konusunda, özellikle kamuda çalışan personelin düşmesi sebebiyle halkımızın bu konudaki serzenişleri haklı. Ülke genelinde 256 tane ilçe hastanesi, devlet hastanesine dönüştürüldü. Hastanelerimizin altyapısının iyileştirildiğini, aile hekimi ve dahiliye uzmanı geldiğini bir sağlıkçı olarak çok iyi biliyorum. Bu sorunların çözülmesindeki en önemli faktörün nüfus olduğuna inanıyoruz. Ağaçören ilçemiz için en önemli projelerimizden bir tanesi nüfus odaklı, istihdam odaklı çalışmalar. Nüfusun artırılması için elimizden gelen projeleri yerine getirmemiz gerekiyor" dedi.

"Biz Bu İşlerin Üstesinden Geleceğimize Eminiz"

Ağaçören'in kalkınması için iktidarın gücünün önemli olduğunu belirten AK Parti Ağaçören Belediye Başkan Adayı Salman, "Burada iktidarın gücü şart. Halkımızın derdini biliyoruz, halkımızın derdi bizim de derdimiz. Çünkü bu ilçede yaşayan biziz. Allah'ın izniyle biz bu işlerin üstesinden geleceğimize eminiz" sözlerini kullandı. Haber: Harun Atalay


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
"Sizler İnsanları, Bizler De Şehrimizi Güzelleştirmek İçin Gece Gündüz Çalışıyoruz"Önceki Haber

"Sizler İnsanları, Bizler De Şehrimizi G...

Yerel Seçime Çok Az Zaman Kaldı, Seçim Yasakları Başladı!Sonraki Haber

Yerel Seçime Çok Az Zaman Kaldı, Seçim Y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar