AGC Başsavcı Aydemir'i Ziyaret Etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AGC Başsavcı Aydemir'i Ziyaret Etti
AGC Başkanı Karatay ve üyelerinin ziyaret ettiği Aksaray Cumhuriyet Başsavcısı Aydemir “Aksaray tarihi, geçmişi, kültürel mirasları ve maneviyatıyla çok az ile nasip olacak güzelliklere sahiptir” dedi.

 Aksaray Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Yaşar Karatay ve cemiyet üyesi gazeteciler Aksaray Cumhuriyet Başsavcısı Adem Aydemir’i makamında ziyaret ederek hasbihal etti. Gazetecilerle gündeme ilişkin sohbet eden Aksaray Cumhuriyet Başsavcısı Adem Aydemir, “Ülkemizin birçok güzel ilinde ve ilçesinde çalışma imkanımız oldu. Aksaray'a geldiğim günden bu yana, birçok medeniyete ev sahipliği yapmış ve Selçuklu medeniyetinin izlerinin bariz yaşandığı bu güzel ilde, halkımızın enerjisi ile birçok ile nasip olmayan güzellikleri yaşıyoruz” diye konuştu.  Aksaray'ın yıl içerisinde ülke gündeminde sıkça konuşulmasına da değinen Aksaray Cumhuriyet Başsavcısı Aydemir “İnsanın olduğu her yerde güzelliklerle birlikte olumsuzluklarda yan yana bulunmasından doğal bir şey olamaz. Genel olarak baktığımızda birçok ilde yaşananların bu kadar ülke gündemine taşınmadığını görmekteyiz. Bugün büyükşehirler baz alındığı zaman Aksaray'ın sıkça ülke gündeminde konuşulması da ayrı bir farkındalık. Oysa Aksaray'ın güzelliklerinin ön plana çıkartılması gerekmektedir. Şehir dışından gelen ziyaretçilerimize Aksaray'ı anlattığımız zaman hayretler içerisinde kalıyorlar ve fırsat buldukça ilimizi ziyarete geliyorlar. Dışarıdan bir gözle Aksaray hakikaten güzellikler diyarı“ ifadelerini kullandı.

“Adalet Sarayı’nda Sona Yaklaşıldı”

Sürekli büyümekte olan Aksaray'ın önümüzdeki 10 yıl içerisinde Büyükşehir statüsüne kavuşacağını düşündüklerini belirten Aksaray Cumhuriyet Başsavcısı Adem Aydemir Aksaray'ın yüzyılını kaldırabilecek bir adalet sarayı çalışmasını bitirdiklerini ve bakanlığa gönderdiklerini de belirterek Selçuklu mimarisinde akıllı bir Adalet Sarayı'nın Aksaraylılara hizmet vereceğini ve akıllı sistemler sayesinde adli süreçlerin daha hızlı ilerleyeceğini söyledi. Aydemir “Zaman hepimiz için çok kıymetli. Çalışmalarımızda sona yaklaştık. Bir buçuk yıllık görev sürem içerisinde Aksaray Adliyesi'ndeki işlerin hızlı bir şekilde ilerlemesi için gerekli çalışmaları arkadaşlarımızla yaptık. Çok da verimli sonuçlar aldık. Yeni Adalet Binası ile büyüyen Aksaray'a bir ivme kazandıracağımıza inanıyoruz” şeklinde konuştu.

“Basını Yakından Takip Ediyorum”

Gazetecilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Aksaray Cumhuriyet Başsavcısı Adem Aydemir “Sizler toplumla iç içesiniz ve işinizi yapmaktasınız. Toplumun aksayan sorunlarını dile getirerek, kamu adına çalışmalar yapıyorsunuz. Aksaray basınını yakından takip ediyorum. Bundan sonraki süreçlerde çalışmalarımız hakkında karşılıklı bilgi alışverişinde bulunacağız” açıklamasında bulundu.

Görüşmenin sonunda Başsavcı Aydemir kendisini ziyarete gelen Aksaray Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yaşar Karatay ve cemiyete bağlı üyelerle hatıra fotoğrafı çektirirken yeni yıllarını kutladı. Haber: Harun Atalay


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
1 Yılda 2 Bin 200 Nikâh KıyıldıÖnceki Haber

1 Yılda 2 Bin 200 Nikâh Kıyıldı

Aksaray’da İki Otomobil Çarpıştığı Feci Kazada 7 Kişi ÖlüSonraki Haber

Aksaray’da İki Otomobil Çarpıştığı Feci...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar