Ak Parti Ortaköy Belediye Başkan Adayı: "Ortaköy Halkının Neler İstediğini Biliyoruz, Ayağı Yere Basan Sağlam Projelerimiz Var"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AK Parti Aksaray Ortaköy Belediye Başkan Adayı İzzet Demiryürek, "Ortaköy ilçesi halkının neler istediğini biliyoruz. Ortaköy ilçesi için çok güzel projelerimiz var" dedi.

 Yerel seçimler öncesinde Gazeteci Dilek Eyüboğlu, Aksaray'da seçimin nabzını tutmaya devam ediyor. Seçim çalışmalarını yakından takip eden deneyimli gazeteci Eyüboğlu, Ortaköy ilçesi AK Parti Belediye Başkan Adayı İzzet Demiryürek'in seçim çalışmalarını yakından takip etti.

Anadolu Ekspres Gazetesi ve Ekspo TV'ye konuşan AK Parti Ortaköy İlçe Belediye Başkan Adayı İzzet Demiryürek, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi öncesinde saha ziyaretlerine devam ediyor. 

"Diğer Partinin Adayı 1.5 Ay Önce Başladı Ama Biz Aradaki Açığı Kapattık"

AK Parti'de adaylık sürecinin geç açıklandığını ifade eden Demiryürek, "Adaylığın açıklanmasının ardından yoğun bir seçim çalışması içine girdik. Diğer partinin adayı bizden 1.5 ay önce başladı ama biz aradaki açığı yoğun bir seçim çalışması trafiği ile kapattık" sözlerini kullandı.

"Bu Seçimi Kazanacağımızı Düşünüyorum, Bütün Veriler Bu Yönde"

Ortaköy ilçesindeki birçok esnafı ve sanayi esnafı olmak üzere iki defa ziyaret ettiğini dile getiren AK Parti Belediye Başkan Adayı Demiryürek, "Ortaköy halkının neler istediğini biliyoruz. Memleketimizin temel konuları hakkında vaatlerimizi sunduk, projelerimizi tanıttık. Ayağı yere basan projelerimizi Ortaköylü hemşehrilerimize anlattık. Nasıl yapacağımızı söyledik ve çok güzel dönüşler aldık. Ortaköy ilçesi için çok güzel projelerimiz var Vatandaşımızın bize karşı ilgisi ve alakası gayet güzel ve memnuniyet verici. Allah'ın izniyle biz bu seçimi kazanacağımızı düşünüyorum. Bütün veriler bu yönde" dedi.

"Sosyal Belediyecilik Noktasında Açığı Kapatmak İçin Önemli Projeler Hazırladık"

Ortaköy için 30'a yakın proje hazırladıklarını ifade eden Demiryürek, "Bunların en önemlisi Organize Sanayi Bölgesi projemiz olacak. Organize Sanayi Bölgemizin belediye ile ilişkisi olduğu için bu bölgenin altyapı çalışmalarını tamamlamamız gerekiyor. Hayata dokunan projelerimiz var, gençlerimizden çocuklarımıza, kadınımızdan yaşlılarımıza kadar her kesimi ilgilendiren projelerimiz var. Sosyal belediyecilik noktasında çok büyük eksikliklerimiz vardı. Biz bu açığı kapatmak için çok önemli projeler hazırladık. Vatandaşlarımız bizi sosyal medya alanlarımızda ve her alanda takip ediyor. Buradan değerlendiriyor, projelerimiz Ortaköylü hemşehrilerimiz tarafından büyük beğeni aldı. İnşallah Nisandan itibaren mazbatamızı alıp görev bize tebliğ edildikten sonra hızlı bir şekilde çalışmalarımıza başlayacağız. Buradaki en büyük gücümüz önce Cenabı Allah, ardından milletimiz ve siyasi iktidar" sözlerini kullandı.

"İktidarın Gücüyle Beraber Hareket Etmek En Mantıklı Davranış Olacaktır"

Siyasi iktidarın gücünün belediyelerin arkasında olması gerektiğinin önemine de vurgu yapan AK Parti Ortaköy Belediye Başkan Adayı Demiryürek, "Geçmiş tarihte Ortaköy'e, iktidarın gücü olmadan hizmet getirilememişti. Böyle bir deneyimimiz var, iktidarın gücüyle beraber hareket etmek en mantıklı davranış olacaktır diye düşünüyorum" ifadelerine yer verdi. Haber: Harun Atalay


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aksaraylı Gence Gönlünü Kaptıran Meksikalı Genç Kadın, Müslüman OlduÖnceki Haber

Aksaraylı Gence Gönlünü Kaptıran Meksika...

AFAD’dan Afet Farkındalık EğitimiSonraki Haber

AFAD’dan Afet Farkındalık Eğitimi

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar