Ak Parti Teşkilatı, Binlerce Görevliyle Seçim İçin Hazır

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ak Parti Teşkilatı, Binlerce Görevliyle Seçim İçin Hazır
AK Parti Aksaray İl Başkanlığı, 31 Mart Yerel Seçimlerinde sandık başında görev alacak görevlilere eğitim gerçekleştirdi.

 31 Mart seçimleri için bir yandan saha çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti Aksaray İl Başkanlığı, diğer yandan da sandık güvenliği için tüm tedbirleri almaya devam ediyor. İl genelinde kurulacak sandıklarda görev yapacak sandık müşahitlerinin teorik ve pratik eğitimlerinde sona gelindi. Asil ve yedek müşahitler, kat sorumluları, okul sorumluları, avukatlar dahil olmak binlerce kişi eğitimden geçerek göreve hazır hale getirildi.

Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Dr. Evren Dinçer, Merkez İlçe Başkanı Muammer Gür, Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat, Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Öztürk, teşkilat üyelerinin katıldığı eğitimde; sandık görevlilerine seçim günü hakkında ve sandık görevlerinin nasıl yürütüleceği konularında detaylı bilgiler verildi.

"Ne Kimsenin Oyuna Tenezzül Edeceğiz Ne de Oyumuzun Ziyan Olmasına İzin Vereceğiz"

Seçim çevresi, oy pusulaları, sandık açılımları ve sayım-döküm süreciyle ilgili olarak dikkat edilmesi gereken hususlara değinildi.. Akabinde, muhtemel olumsuzluklara karşı alınabilecek tedbirlerle birlikte, şikâyet ve itiraz süreçleri hakkında da bilgilendirmelerde bulunuldu. Sunumu gerçekleştiren AK Parti Merkez İlçe Başkanı Muammer Gür, sandık kurulu başkanlarına hitaben yaptığı konuşmada, "Ne kimsenin tek bir oyuna tenezzül edeceğiz ne de bizim tek bir oyumuzun ziyan olmasına izin vereceğiz" dedi. Sandık görevlilerine seslenen Belediye Başkanı Evren Dinçer, sandıklara sahip çıkılmasını talep ederken, oy sayımı aşamasında dikkatli olunması konusunda uyarılarda bulundu. Milletvekili Cengiz Aydoğdu ise yaptığı değerlendirmede, "31 Mart’ta sandıklara sahip çıkacak, hizmetlerimize Gerçek Belediyecilik anlayışımızla kaldığımız yerden devam edeceğiz" dedi. Haber Bülteni


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
"Bize Düşen Görev Kültürel Birikimi En İyi Şekilde Korumak Ve Yarınlara Taşımaktır"Önceki Haber

"Bize Düşen Görev Kültürel Birikimi En İ...

"Pelinsu, Bozkırın Kardeleni Olacak"Sonraki Haber

"Pelinsu, Bozkırın Kardeleni Olacak"

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar