AK Parti'de O İsimlerin Üstü Çizildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AK Parti'de O İsimlerin Üstü Çizildi
AK Parti'nin Muhtemel İlçe Başkan Adayları Belli Oldu!

AK Parti'nin Aksaray'da 7 ilçede yarışacak olan belediye başkan adayları merak ediliyor. Edinilen bilgilere göre, 31 Mart Mahalli İdareler Seçiminde sandıkta yarışacak adayların ismi belli oldu. 

31 Mart Mahalli İdareler Seçimi öncesinde, AK Parti'nin merakla beklenen Aksaray'daki 7 ilçe belediye başkan adayı netleşmeye başladı. Edinilen bilgilere göre, bu hafta içerisinde AK Parti ilçe belediye başkan adaylarının isimleri açıklanacak. 

Aksaray'da ilçe ve belde belediye başkan adaylarının açıklanması konusunda Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ve İYİ Parti, rakiplerinden önce davranarak seçim sürecine hızlı bir giriş yapmıştı. Seçime adım adım gidilirken, AK Parti'nin adaylarının da netleştiği öğrenildi. 

 

Aksaray'da AK Parti'nin Muhtemel Adayları

AK Parti'ye yakın çevrelerden edinilen bilgilere göre, kesin olmamakla birlikte AK Parti Ağaçören İlçe Belediye Başkan Adayı Fatih Ünsal, Eskil İlçe Belediye Başkan Adayı Mustafa Zavlak, Güzelyurt Belediye Başkan Adayı Ünal Demircioğlu, Gülağaç Belediye Başkan Adayı Ahmet Us, Ortaköy Belediye Başkan Adayı İzzet Demiryürek, Sultanhanı Belediye Başkan Adayı olarak da Fahri Solak'ın gösterileceği iddia edildi. Netleşen isimlerin hafta sonu bir programda, kesin olarak kamuoyuna ilan edileceği de edinilen bilgiler arasında yer alıyor. 

 

AK Parti, Aksaray'da O Belediye Başkanlarının Üstünü Çizdi

AK Parti'nin, Gülağaç ilçesi Belediye Başkanı Faruk Teğmen'in 3 dönem kuralına takılmasından dolayı yeniden aday gösterilmemesinin ardından, Eskil ve Ortaköy'de de yeni belediye başkan adayları ile değişikliğe gittiği iddia ediliyor. 2019 yerel seçimlerinde AK Parti'den Ortaköy ilçesi Belediye Başkanı olarak seçilen Ali Rıza Özdemir'in, 5 senelik görev süresi boyunca başarısız bir performans sergilemesi gerekçesiyle üstünün çizildiği öne sürüldü. Edinilen bilgilere göre, 3 dönemdir Ağaçören ilçesinde belediye başkanlığı yapan ve skandalları ile ülke gündeminden düşmeyen Fatih Ünsal'ın, AK Parti'den başka bir aday olmadığı için yeniden aday gösterilme ihtimali bulunuyor. Sultanhanı'nı ilçe yapan "efsane başkan" olarak bilinen Fahri Solak'ın ise, ustalık dönemi için yola devam edecek olan belediye başkanları arasında yer aldığı öğrenildi. Haber: Harun Atalay


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aksarayspor 3 Puana KilitlendiÖnceki Haber

Aksarayspor 3 Puana Kilitlendi

AK Partili Vatandaş, CHP Belediye Başkan Adayı Demir'e Dert Yandı: Milletle Gırgır Geçmeye Başladılar, Değişim İstiyoruzSonraki Haber

AK Partili Vatandaş, CHP Belediye Başkan...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar