
Aksaray Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde 18 Mayıs-7 Haziran 2026 tarihleri arasında yapılan uygulamaların bilançosu netleşti.
Aksaray Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi (ADSM), 18 Mayıs - 7 Haziran 2026 tarihleri arasında sunduğu sağlık hizmetlerine ilişkin verileri kamuoyuyla paylaştı.
Verilere göre söz konusu tarihler arasında merkezde toplam 8 bin 703 poliklinik muayenesi gerçekleştirildi. Hastalara yönelik tedavi hizmetleri kapsamında 1 bin 720 dolgu, 493 kanal tedavisi ve 1 bin 598 diş çekimi işlemi yapıldı.
86 İmplant işlemi de başarıyla tamamlandı
Protez hizmetlerinde de önemli sayılara ulaşıldı. Bu kapsamda 735 sabit protez ve 193 hareketli protez uygulaması gerçekleştirilirken, diş kaybı yaşayan hastaların tedavisinde kullanılan 86 implant işlemi de başarıyla tamamlandı.
Aksaray Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi yetkilileri, vatandaşların ağız ve diş sağlığı hizmetlerine erişimini kesintisiz sürdürmek amacıyla çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirtti.
Haber: Eylül Vurgun






























Yorum Yazın