
Aksaray Belediyespor futbol takımı 1 Ağustos 2018 Çarşamba günü 15 Temmuz Milli İrade Meydanında yapılacak muhteşem programla Aksaraylılara tanıtımı yapılacak.
Tanıtım Programında sanatçı Emre Aydın'da sahne alacak. Siyah- beyazlı futbol takımımız yeni sezon öncesinde hedefini şampiyonluk olarak belirledi. Temsilcimiz sezon çıkacağı şampiyonluk podyumuna 1 Ağustos 2018 Çarşamba günü tanıtım programı amacı ile çıkacak. Aksaray Belediyespor yöneticileri ve Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, vatandaşları önce tanıtım programına katılmaya davet ettiler. Ardından da 68 Aksaray Belediyespor’u maçlarını izlemeye davet ettiler.
Takımla Halk Kaynaşacak
Yeni sezon öncesinde 1 Ağustos Çarşamba günü 15 Temmuz Milli İrade Meydanında yapılacak konserli futbolcu tanıtım programında amaç Bölgesel Amatör Ligde (BAL) şampiyonluk mücadelesi verecek olan 68 Aksaray Belediye- spor futbol takımını ile vatandaşların kaynaşması sağlanıp, sezon boyunca takımımızın iç ve dış saha maçlarında taraftarların takımı yalnız bırakmaması sağlanacak. Programa tüm spor ve siyaset camiası ile Aksaray sporun üst liglere çıkmasını isteyen herkes davet edildi.
Emre Aydın Konser Verecek
68 Aksaray Belediyespor’un konserli futbolcu tanıtım programında sanatçı Emre Aydın'da konser verecek. Konserden önce Aksaray Belediyespor’lu yöneticiler, teknik heyet ve futbolcular tek tek sahneye davete dilecek ve Aksaraylılarla tanıtılacak. Haber: Bayram Aksu
Yorum Yazın