"Aksaray Halkının Umudu MHP, Türkiye'nin Umudu MHP"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
"Aksaray Halkının Umudu MHP, Türkiye'nin Umudu MHP"
MHP Belediye Başkan Adayı İrfan Çıtak, seçim öncesi ziyaretlerine devam ederken, "Aksaray halkının umudu MHP" ifadelerini kullanarak, yeni bir belediyecilik anlayışıyla vatandaşı mutlu edeceklerini söyledi.

 MHP’li Belediye Başkan Adayı İrfan Çıtak, esnaf ve vatandaş odakları ziyaretlerde bulunmaya devam ederken, toplumun her kesimiyle kucaklaşıyor.

"Aksaray Halkının Umudu MHP, Türkiye'nin Umudu MHP"

Gittiği her yerde büyük bir ilgiyle karşılaştığını ifade eden Çıtak, "Artık seçime sayılı günler kaldı. Gün yaklaştıkça ilginin ve coşkunun artması bizleri memnun ediyor. Aksaray halkının umudu MHP, Türkiye’nin umudu MHP. Aksaray'ın her köşesinde esnafımız ve hemşehrilerimizle buluşarak onların sorunlarını dinliyor, çözüm önerilerimizi paylaşıyoruz. Halkımızın desteğiyle Aksaray'ı daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek için gece gündüz demeden çalışacağız" ifadelerini kullandı.

"Bizim Büyük Bir Aksaray Hayalimiz ve Hemşehrilerimiz Bu Hayalimizin Bir Parçası"

7’den 70’e herkesin sevgisini kazanan MHP adayı Çıtak, özellikle genç seçmenlerden destek gördüklerini ifade ederken, "Aksaraylı gençlerimize göstermiş oldukları yoğun ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Geleceğimizin teminatı gençlerimiz, Aksaray’ın geleceği adına bizlerle samimi olarak görüşlerini paylaştı. Aksaray’da artık farklı bir hizmet anlayışı olması gerektiğini vurgulayan gençlerimiz, MHP kadrolarının bu değişimi sağlayacak bir yapıda olduğunu söyleyerek desteklerini iletti. Bizim büyük bir Aksaray hayalimiz ve tüm hemşehrilerimiz bu hayalimizin bir parçası" dedi.

"Belediye Personelinin Sosyal Hakları İyileştirilecek"

Aksaray’a hizmet noktasında genci, yaşlısı, esnafı, iş adamı, öğrencisi, ev hanımı, emeklisi çalışanı bütün Aksaray halkıyla el ele vererek hareket edeceklerini ve bu noktada işin merkezini de ihmal etmeyeceklerini ifade eden Çıtak, "Aksaray Belediyesinin gerçek kahramanları ve sahipleri, belediyenin çalışanlarıdır. Farklı alanlarda yaptıkları çalışmalarla halka sunulan hizmetin mimarı olan belediye çalışanları arasında hiçbir ayrım yapmadan, tüm sosyal haklarını iyileştireceğiz. Daha mutlu ve huzurlu bir çalışma ortamı İrfan’la olur" sözlerini kullandı. Haber Bülteni


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tusaş Yöneticisi Yılmaz, Uçak Tasarım Süreçlerini AnlattıÖnceki Haber

Tusaş Yöneticisi Yılmaz, Uçak Tasarım Sü...

Son Virajda, CHP’li Belediye Başkan Adayı Demir'e Destek ArtıyorSonraki Haber

Son Virajda, CHP’li Belediye Başkan Aday...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar