Aksaray Havaalanında Tüm Uçuşlar İptal Edildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aksaray Havaalanında Tüm Uçuşlar İptal Edildi
İYİ Parti Aksaray Milletvekili Adayı Turan Yaldır, havaalanı inşaatında "Aksaray Havaalanında tüm uçuşlar iptal edilmiştir" açıklamasıyla tüm dikkatleri üzerine topladı.

Millet İttifakı'nın 1. sıra Milletvekili adayı Turan Yaldır, Aksaray Havaalanı inşaatına gelerek burada açıklamalarda bulundu. Aksaray halkının havaalanı konusundaki yarasını gündeme getiren Yaldır, "Aksaray Havaalanında tüm uçuşlar iptal edilmiştir” diyerek, iktidarı hem tiye aldı hem de eleştirilerini bir bir sıraladı. 

 

'Aksaray Havaalanında Tüm Uçuşlar İptal Edildi’ Diyebilseydim Keşke

Millet İttifakı Milletvekili adayı Turan Yaldır, “Şu anda Aksaray havaalanındayız, ilimizde meydana gelen yoğun kar yağışı, sis, fırtına, hortum ve kasırga nedeniyle, Aksaray havaalanında tüm uçuşlar iptal edildi’ diyebilseydim keşke, kötü de olsa, Aksaray Havaalanından bir haber almış olurdunuz. Ama maalesef Aksaraylıya bunu bile çok gördüler" şeklinde konuştu.

 

En Büyük Felaket Bizi Sahipsiz Bırakan Siyasetçilerimizdir

25. Dönem Aksaray Milletvekili ve 28. Dönem İYİ Parti Milletvekili adayı Yaldır, Aksaray’da uçak seferlerini engelleyecek bir afetin hiç olmadığını vurguladığı açıklamasında, “Aksaray’da uçak seferlerini engelleyecek, doğal bir felaket hiç olmadı olmayacak da. Ancak hepimiz çok iyi biliyoruz ki, en büyük felaket şimdiye kadar bizleri boş vaatlerle aldatan, ‘Aksaraylı nasılsa bize oy verir’ diyerek bizi sahipsiz bırakan siyasetçilerimizdir. Şu gördüğünüz havaalanı inşaatının çöp olmasına sebep olanlar da bunlardır” dedi.

 

Bölgemizi Gelecek 100 Yılına Damga Vuracak Bir Havaalanına Kavuşturmayı Hedefliyoruz

Yaldır konuşmasının devamında havaalanı projesini açıklayarak, bölgesel bir havaalanı projesinin Aksaray’a büyük katkısı olacağını belirterek, “Sanayicisi, gurbetçisi, üniversitesi ve turizm bölgeleriyle havayolu taşımacılığı için büyük bir potansiyele sahip Aksaray’ımızı ve bölgemizi gelecek 100 yılına damga vuracak bir havaalanına kavuşturmayı hedefliyoruz. Aksaray, Nevşehir, Niğde ve Kırşehir illerimizin tam ortasına, otoban bağlantısına yakın bir konuma, Avrupa başkentlerinden direkt uçuşlar alabilecek, senenin her ayı Antalya, Muğla, İstanbul ve İzmir illerimize seferleri olan bölgesel bir havaalanı projemiz var" dedi.  

Yaldır, "Özetlemek gerekirse, dört ilin toplam nüfusu yaklaşık 1.5 milyon, gurbetçi sayısı yaklaşık 300 bin, öğrenci sayısı yaklaşık 100 bin. Kalkınmada öncelikli iller arasında yer alan bu illerimizin sanayisi gelişmeye açık, ayrıca bölgemiz doğal zenginlikleri ve kültürel varlıkları ile büyük bir turizm potansiyeline sahip. Bütün bu veriler ortak bir havaalanı kapasitesini karşılamaya yeterlidir" ifadelerini kullandı. 

 

Organize Sanayi Bölgelerimize Yeni Ve Yabancı Yatırımcılar Gelecek

Havayolu taşımacılığı sayesinde bölgedeki turizmin canlanacağını belirten Yaldır, "Organize sanayi bölgelerimize yeni ve yabancı yatırımcılar gelecek. Gurbetçilerimiz ve hemşehrilerimiz aktarma ve bekleme olmaksızın seyahat edebilecek. Bunun için her türlü imkanımız mevcut, tek eksiğimiz ise bu gibi hizmetleri fazlasıyla hak eden, cefakar Anadolu insanının derdiyle dertlenen, istek ve taleplerini anlayan siyasetçilerdir. Bu eksiği biz tamamlayacağız, çünkü bu şehrin evladı bu toprakların insanıyız. Her bir Aksaraylının derdi bizim derdimiz" şeklinde konuştu. 

 

Hakkımız Olanı Söke Söke Alacağız

Aksaray halkının her ferdinin derdiyle dertlendiklerini, sorunlarını sorunları bildiklerini kaydettiği konuşmasının son bölümünde Yaldır, “Allah'ın izniyle milletvekilinden bürokratına, çiftçisinden sanayicisine, gencinden yaşlısına birbirine kenetlenmiş bir Aksaray’ın karşısında hiçbir güç duramaz. Merak etmeyin çok az kaldı. Aksaray siyasetinde tertemiz ve yepyeni bir sayfa açacak, tek yürek tek yumruk olacağız. Hakkımız olanı söke söke alacağız. Evlatlarımıza tertemiz  bir gelecek, huzurlu ve zengin bir Aksaray bırakacağız. Hep birlikte başaracak, hep birlikte kazanacağız” dedi. Haber Bülteni


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Erasmus+ İle 118 Öğrenci ve 134 Öğretmen Avrupa'ya GittiÖnceki Haber

Erasmus+ İle 118 Öğrenci ve 134 Öğretmen...

Ertürk: Düşman Savaşta Olur, Biz Kimseyle Düşman Değiliz!Sonraki Haber

Ertürk: Düşman Savaşta Olur, Biz Kimseyl...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar