Aksaray İyilikte Tek Yürek: Depremzedelere Yardım Konseri Büyük İlgi Gördü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aksaray'ın sevilen Radyo programcısı Akın Akay'ın organize ettiği konser büyük ilgi gördü. Depremzedeler için düzenlenen Emircan İğrek konseri, Aksaray Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda yapıldı. Binlerce kişinin katıldığı konsere müzikseverler, depremzede bölgelerine gönderilmek üzere ellerinde peluş oyuncaklarla geldi. 

Aksaraylılar Sahneye Peluş Oyuncaklar Fırlattı

Konserin başlamasına saatler kala alana girmek isteyen müzikseverler uzun kuyruklar oluştururken saat 19.00'da başlayan Emircan İğrek konserine gelen hayranlar, örnek olarak bir harekette bulundu. Ünlü şarkıcının hayranları, dperem bölgesindeki çocuklara gönderilmesi için ellerindeki peluş oyuncakları sahneye fırlattı. 

Depremzede Aileler Konser Alanına Getirildi

Aksaray'daki depremzedeleri de unutmayan Akın Akay, konser alanına KYK yurtlarında kalan depremzede çocukları ve yakınlarını da alanına getirdi.  Depremzedeler için yapılan konserin sunuculuğunu Gazeteci-Moderatör Dilek Eyüpoğlu yaparken, konsere katkısı olan firmalara da plaket takdim edildi.

Zor Günleri Milletçe El Ele Verip Aşacağız

İYİ Parti Milletvekili Aday Adayı Resul Karaüzüm, konser öncesi salonu dolduran binlerce müziksevere yaptığı konuşmada, "Deprem felaketi nedeniyle yaralarımızı milletçe sarmaya çalışıyoruz. Akın Akay arkadaşımızın organizasyonuyla Aksaray'da gerçekleşen böylesi önemli bir konsere katkıda bulunan siz gençlere teşekkür ediyorum. Zor günleri milletçe el ele verip aşacağız. Birlikten kuvvet doğar" dedi. Aksaray'da 4 büyük organizasyonu gerçekleştiren Aksaray'ın sevilen Radyo Programcısı Akın Akay da, "Kasım ayında planlanan şubat ayı içerisinde yapacağımız konser ülkemizin yaşadığı deprem felaketinden dolayı bugüne kadar uzamak zorunda kaldı. Sabırla bizleri takip eden ve bugün burayı dolduran binlerce müzik severe, Aksaraylı gençlerimize ve Aksaray halkına sonsuz teşekkür ediyorum. Depremzedeler adına düzenlediğimiz konserimize destek olan herkese sonsuz teşekkürler. Bundan sonraki büyük organizasyonlarımızda görüşmek üzere, iyi eğlenceler diliyorum" açıklamasında bulundu. Aksaray Atatürk Kapalı Spor Salonu'nu dolduran binlerce genç, yaklaşık 2 saat sahnede kalan ünlü sanatçı Emircan İğrek'in birbirinden güzel şarkıları ile gönüllerince eğlendi. Konsere gelen müzikseverler ellerindeki pankartlarla depremde etkilenen vatandaşlara destek mesajları gönderdi. Haber: Harun Atalay 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Eren Özdaş, Chp'den Milletvekili Aday Adaylığını AçıkladıÖnceki Haber

Eren Özdaş, Chp'den Milletvekili Aday Ad...

Önce Eşini Bıçakladı Sonra Arabasını Hurdaya ÇevirdiSonraki Haber

Önce Eşini Bıçakladı Sonra Arabasını Hur...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar