AKSARAY MHP’DE KONGRE ÖNCESİ SÜRPRİZ BAŞKAN ADAYI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AKSARAY MHP’DE KONGRE ÖNCESİ SÜRPRİZ BAŞKAN ADAYI
<p>Milliyet&ccedil;i Hareket Partisi Aksaray Teşkilatı, 11 Ekim&#39;de yapılacak olan 13. Olağan İl Kongresi &ouml;ncesi teşkilat olarak tek liste halinde başkanını se&ccedil;mek i&ccedil;in hazırlanırken, partinin Aksaray&rsquo;da iyi tanınan simalarından bir isminin şok başkan adaylığı ile sarsıldı.</p>

           2009 ve 2012 yılları arasında Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray İl Başkanlığı görevini yürüten, ardından 2014 yılında MHP’den Aksaray Belediye Başkan Adayı  olan ve 2017 yılında Genel Merkez Üst Kurul Delegesi seçilen Operatör Doktor Rıfkı Karabatak’ın Milliyetçi Hareket Partisi'nin 11 Ekim Pazar günü yapılacak 13. Olağan Kongresinde başkan adayı olacağı haberi gündeme bomba gibi düştü.


Genel Merkez ‘Olma’ Demedi


Bazı illerde birden fazla adaya izin veren MHP Genel Merkezi’nin Aksaray da ikinci adaya izin verebileceği düşünülürken, Edinilen bilgiye göre Operatör Dr. Rıfkı Karabatak da Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray Teşkilatı’nın 13. Olağan Kongresi öncesi Genel Merkez düzeyinde çalışmalar yaptı. Genel Merkez’in aday olmama konusunda herhangi bir telkinde bulunmadığı belirtilen Karabatak’ın kısa süre içerisinde listesini Aksaray MHP’de kongre öncesi sürpriz başkan adayı Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray Teşkilatı, 11 Ekim'de yapılacak olan 13. Olağan İl Kongresi öncesi teşkilat olarak tek liste halinde başkanını seçmek için hazırlanırken, partinin Aksaray’da iyi tanınan simalarından bir isminin şok başkan adaylığı ile sarsıldı. 2009 ve 2012 yılları arasında Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray İl Başkanlığı görevini yürüten, ardından 2014 yılında MHP’den Aksaray Belediye Başkan Adayı  olan ve 2017 yılında Genel Merkez Üst Kurul Delegesi seçilen Operatör Doktor Rıfkı Karabatak’ın Milliyetçi Hareket Partisi'nin 11 Ekim Pazar günü yapılacak 13. Olağan Kongresinde başkan adayı olacağı haberi gündeme bomba gibi düştü.
           Bazı illerde birden fazla adaya izin veren MHP Genel Merkezi nin Aksaray da ikinci adaya izin verebileceği düşünülürken, Edinilen bilgiye göre Operatör Dr. Rıfkı Karabatak da Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray Teşkilatı’nın 13. Olağan Kongresi öncesi Genel Merkez düzeyinde çalışmalar yaptı. Genel Merkez’in aday olmama konusunda herhangi bir telkinde bulunmadığı belirtilen Karabatak’ın kısa süre içerisinde listesini hazırladığı ve çalışmalarını tamamlayarak pazar günkü kongrede adaylığını divana sunacağı öğrenildi. Karabatak’ın adaylık haberi Milliyetçi Hareket Partisi cephesinde bomba etkisi yarattı.
           Pazar günü tek liste ile yapılacağı bildirilen 13. Olağan Kongresi'ne hazırlanan Milliyetçi Hareket Partisinde kongre öncesi yaşanan gelişmeler Aksaray kamuoyunun da dikkatlerini partiye çekti. Gelişmeleri yakından takip eden Aksaraylılar tabanda güçlü desteği olan Karabatak ile mevcut İl Başkanı Çölkesen arasında olacak mücadelenin sonuçlarını  merakla bekliyor. ve çalışmalarını tamamlayarak pazar günkü kongrede adaylığını divana sunacağı öğrenildi. Karabatak’ın adaylık haberi Milliyetçi Hareket Partisi cephesinde bomba etkisi yarattı.
           Pazar günü tek liste ile yapılacağı bildirilen 13. Olağan Kongresi'ne hazırlanan Milliyetçi Hareket Partisinde kongre öncesi yaşanan gelişmeler Aksaray kamuoyunun da dikkatlerini partiye çekti. Gelişmeleri yakından takip eden Aksaraylılar tabanda güçlü desteği olan Karabatak ile mevcut İl Başkanı Çölkesen arasında olacak mücadelenin sonuçlarını  merakla bekliyor. Haber: Harun Atalay

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Yıldız, Süt Üreticinin Sorunlarını AnlattıÖnceki Haber

Başkan Yıldız, Süt Üreticinin Sorunların...

Türkiye'nin İlk Dijital Kütüphanesi Aksaray'da KurulduSonraki Haber

Türkiye'nin İlk Dijital Kütüphanesi Aksa...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar